Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, nişte invidiosi mi-au invadat comunitatea...

Cum pot rezolva aceasta problema? Sa sterg tema pusa de ei..

Intrați aici sa vedeti problema: www.redstrike.ro

• Moderators
Posted

Nu are legatura cu IPB. Este un index schimbat pe FTP sau au modificat globalTemplate.

Nu mai da acces la toti prietenii tai si la toti copii care abea ii cunosti.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted
2 hours ago, gadeas said:

Nu are legatura cu IPB. Este un index schimbat pe FTP sau au modificat globalTemplate.

Nu mai da acces la toti prietenii tai si la toti copii care abea ii cunosti.

Deci ce pot face? :)

Posted
24 minutes ago, Ronaldinho xXx said:

DIN HOSTINGER phpAdmin si iti faci un cont nou iti dai fondator schimbi tema le dai remove si gata

Nu sunt la hostinger.

Cum fac un cont nou din cpanel? 

Cpanel de la hzone.

• Moderators
Posted

Nu poti sa schimbi, ai putea doar folosiind clasa si metoda de a genera parola ce foloseste IPB-ul.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Am laut pw criptat dp forumul meu apoi am editat contul lui din phpmyadmin (am schimbat parola lui criptata cu a mea)

Am dat acces fondator dar degeaba, nu imi recunoaste contul... partea interesanta e ca metoda a functionat pe host de la hostinger (aveam acolo 2 domenii free si sa intamplat sa iau deface pe unu)

Unde pot gasi fisierul globalTemplate in ftp sau phpmyadmin ?

Css ul l.am gasit :)

Posted
On 13.07.2016 at 9:33 PM, gadeas said:

Nu poti sa schimbi, ai putea doar folosiind clasa si metoda de a genera parola ce foloseste IPB-ul.

Nu înțeleg.

O rezolvare va rog.

Posted
On 7/11/2016 at 4:30 AM, Ronaldinho xXx said:

De la hzone ai phpadmin ? dacă ai conectează-te dai pe members si-i cauți pe cei si le stergi conturile si-ti faci unu nou

On 7/11/2016 at 6:02 AM, Şucăr said:

Doamne dă-mi răbdare....

Omule, cum fac un cont nou?

Ce ti-a zis el gresit aici? Intra in phpmyadmin la members si fa un cont nou in p*la mea sau schimba parola la ala care mai are acces de administrator.

Vrei sa-ti deseneze lumea ca sa intelegi tu? Pune mintea la contributie.

• Downvote 1

Reborn.

Posted
2 hours ago, Laur. said:

Ce ti-a zis el gresit aici? Intra in phpmyadmin la members si fa un cont nou in p*la mea sau schimba parola la ala care mai are acces de administrator.

Vrei sa-ti deseneze lumea ca sa intelegi tu? Pune mintea la contributie.

Dacă stai prost cu nervii roagă-l pe gaby să-ți şteargă contul de pe acest forum.

Iar dacătu esti atotştiutorul a IPB-ului, foarte bine, eu vreau desenat ca să înțeleg. 

Posted
Just now, Şucăr said:

Dacă stai prost cu nervii roagă-l pe gaby să-ți şteargă contul de pe acest forum.

Iar dacătu esti atotştiutorul a IPB-ului, foarte bine, eu vreau desenat ca să înțeleg. 

Da-mi ceva sa te contactez, iti zic din start ca nu am timp de prostii , imi dai datele cpanel si te rezolv.

Reborn.

Posted
2 hours ago, Laur. said:

Da-mi ceva sa te contactez, iti zic din start ca nu am timp de prostii , imi dai datele cpanel si te rezolv.

ashcoo_l , mess

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.