+MetadataX Posted July 11, 2016 Report Posted July 11, 2016 (edited) a facut si maicamea abonament si acum a venit 200 de lei factura cum ca ar fi comandat ceva si ar fi donat unei asociati nu stiu cum,2282 de acolo a venit mesaju,ati mai primit careva aceeasi chestie fara sa comandati si sa donati ceva de la astia?oricum pana nu aflu cine e la numaru ala nu platesc,dar stiu ca deja e o magarie sa vedem ce o sa imi zica maine Edited July 11, 2016 by MetadataX
andreiolaurentiu Posted July 11, 2016 Report Posted July 11, 2016 E teapa sigura treaba Nu face nici-o plata .
+MetadataX Posted July 12, 2016 Author Report Posted July 12, 2016 habar nu am,a facut un abonament pt minute nelimitate dar auziti si voi cica atunci cand dai mesaje se plateste pai cum ba,pot vorbi 534534 de ore da mesajele cu bani?iar la finalu luni venea factura 100 lei acu a venit 200,din cauza societati asteia care oricum nu stiu ce e cica a cumparat si a donat:))normal ca nu platesc iar azi sun "societatea"
+MetadataX Posted July 12, 2016 Author Report Posted July 12, 2016 pai nu or avea da la numaru ala oricum nu raspunde nimeni
+VladOcs Posted July 13, 2016 Report Posted July 13, 2016 vezi c-o fi primit maica-ta pe telefon virus care-ti scrie mesaj si deschide optiunea de "trimite" iar daca mama ta a trimis asa ceva atunci da, se ia ca donatie.Nu stiu cum merge de-ti taxeaza in + pe factura dar exista.Acuma aia trebuie s-o platesti.Daca nu dupa ti se adauga restante si tot ce faci e sa platesti mai mult.De acuma sa fie mai atenta
+MetadataX Posted July 14, 2016 Author Report Posted July 14, 2016 am citit pe net sunt mai multi firma se numeste ceva de genu htlm sau nht ma rog numai stiu si scrie ca nu are niciun angajat dar surpriza are venituri uriase,i-au blocat numaru lu maicamea si pe al lor nu,am scos-o de la abonament numai platesc decat luna asta factura de 100 nu 200,din cate am vzt da mesaj de genu spam,la 12:20 a primit 4 mesaje exact la aceeasi ora toate 4 de la aceelasi nr
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now