Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut,

Am descărcat Microsoft Office 2010, l-am activat, toate bune și frumoase dar când descarc un fișier .xls de pe internet îmi spune că:

”Această aplicație nu poate rula pe acest PC. / Pentru a găsi o versiune pentru acest PC, consultați editorul software-ului.”

Ce am făcut:

- Am dat click dreapta pe .xls - deschidere cu - alegeți altă aplicație - mai multe aplicații - căutați o altă aplicație pe acest pc - și am selectat de pe desktop Microsoft Excel 2010, dar în zadar. Apoi când dau deschidere cu apare Microsoft Office 2010 component

Alte informații suplimentare:

- Windows 10 Pro pentru firmă, cu CD.

Mă puteți ajuta vă rog? Am nevoie urgent de un răspuns, nu este pentru mine.

Posted

Dacă îi dau cu open, funcționează. Dar dacă vreau să intru în el așa, nu funcționează.

Nu, n-am încercat cu altă versiune, dar cred că tot la fel face. Nu mi-l setează pe Excel, setează altceva... : Microsoft Office 2010 component, dar apare icon-ul de la Excel... 

Posted

Vezi ca Excel să nu ruleze în ”Compatibility mode” atunci, sau fișierul. În Properties, debifează ”Run this program in compatibility for...”.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.