+Micul`wji Posted July 23, 2016 Report Share Posted July 23, 2016 (edited) Sunt curios ce pareri/sugestii ati propune sa fac comunitatii http://exiled.wow3.info/ Astept comentariile voastre. Aceasta comunitate este un de resurse unde puteti descarca diferite resurse pentru gaming ,it , forumuri si multe altele. Multumesc! Edit: Ce parere aveti : Header model 1: Header model 2: Edited July 23, 2016 by Micul`wji Quote - Mă tem că intr-o zi tehnologia va întrece umanitatea iar lumea va avea o generație de idioți ! Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoop Posted July 24, 2016 Report Share Posted July 24, 2016 arata destul de bine pentru un forum punbb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Micul`wji Posted July 25, 2016 Author Report Share Posted July 25, 2016 17 hours ago, snoop said: arata destul de bine pentru un forum punbb Multumesc Astept si alte pareri Quote - Mă tem că intr-o zi tehnologia va întrece umanitatea iar lumea va avea o generație de idioți ! Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex10 Posted July 25, 2016 Report Share Posted July 25, 2016 (edited) Arata bine fata de alte forum-uri ipb Edited July 25, 2016 by Alex10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Micul`wji Posted July 25, 2016 Author Report Share Posted July 25, 2016 1 hour ago, Alex10 said: Arata bine fata de alte forum-uri ipb multumesc frumos astept si pareri pentru header Quote - Mă tem că intr-o zi tehnologia va întrece umanitatea iar lumea va avea o generație de idioți ! Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandru C. Posted July 31, 2016 Report Share Posted July 31, 2016 Intr-adevar costa mult un domeniu .ro Quote a lot of bla bla bla... Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Micul`wji Posted August 8, 2016 Author Report Share Posted August 8, 2016 On 31.07.2016 at 5:11 PM, Alexandru C. said: Intr-adevar costa mult un domeniu .ro Sincer am vrut sa creez ceva fara sa fac nici o investitie ... Dar intr-un final am decis sa cumpar si domeniu http://www.onexiled.com/ Quote - Mă tem că intr-o zi tehnologia va întrece umanitatea iar lumea va avea o generație de idioți ! Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Andrei T. Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 Arata foarte bine pentru un forum PunBB, prima data am crezut ca este IPB. Te sfatuiesc pe viitor sa cumperi un domeniu pentru ca asa nu oferi prea multa incredere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Micul`wji Posted August 8, 2016 Author Report Share Posted August 8, 2016 1 hour ago, Alkatraz said: Arata foarte bine pentru un forum PunBB, prima data am crezut ca este IPB. Te sfatuiesc pe viitor sa cumperi un domeniu pentru ca asa nu oferi prea multa incredere. Mă bucur, multumesc pentru parere cat despre domeniu am cumparat deja unu. http://www.onexiled.com/ Quote - Mă tem că intr-o zi tehnologia va întrece umanitatea iar lumea va avea o generație de idioți ! Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Specify Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 Pare interesant, îmi place foarte mult tema! Succes! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Micul`wji Posted August 8, 2016 Author Report Share Posted August 8, 2016 2 hours ago, Specify said: Pare interesant, îmi place foarte mult tema! Succes! Multumesc mult UP. http://www.onexiled.com/ Quote - Mă tem că intr-o zi tehnologia va întrece umanitatea iar lumea va avea o generație de idioți ! Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Artick Posted August 9, 2016 Report Share Posted August 9, 2016 onexiled.com cumpărat, zici? Cât despre temă, mi se pare destul de mişto pentru PunBB... Quote ECILA.RO gaming network Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Micul`wji Posted August 9, 2016 Author Report Share Posted August 9, 2016 3 hours ago, Artick said: onexiled.com cumpărat, zici? Nu inteleg la ce te referi cu partea de mai sus ? Quote - Mă tem că intr-o zi tehnologia va întrece umanitatea iar lumea va avea o generație de idioți ! Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Artick Posted August 10, 2016 Report Share Posted August 10, 2016 On 8/9/2016 at 0:55 PM, Micul`wji said: Nu inteleg la ce te referi cu partea de mai sus ? Ştiu eu ce ştiu. Este free. Quote ECILA.RO gaming network Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Micul`wji Posted August 10, 2016 Author Report Share Posted August 10, 2016 1 hour ago, Artick said: Ştiu eu ce ştiu. Este free. Nu este free doar ca nu se poate configura prea bine setările si nu redirecționează cum trebuie, asta deoarece platforma pe care o folosesc te lasa să faci doar un redirect ca să zic asa... Quote - Mă tem că intr-o zi tehnologia va întrece umanitatea iar lumea va avea o generație de idioți ! Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Artick Posted August 16, 2016 Report Share Posted August 16, 2016 On 8/10/2016 at 10:58 PM, Micul`wji said: Nu este free doar ca nu se poate configura prea bine setările si nu redirecționează cum trebuie, asta deoarece platforma pe care o folosesc te lasa să faci doar un redirect ca să zic asa... https://who.is/whois/onexiled.com register.it oferă gratuit domeniu .com drept cadou că te-ai înregistrat la ei pe un an. Capiş? Quote ECILA.RO gaming network Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators gadeas Posted August 16, 2016 Moderators Report Share Posted August 16, 2016 1 hour ago, Artick said: https://who.is/whois/onexiled.com register.it oferă gratuit domeniu .com drept cadou că te-ai înregistrat la ei pe un an. Capiş? Multe firme ofera un domeniu .com gratuit daca iei host pe 1 an.. nu e nimic nou pe lumea asta din ce zici tu. Gratis tot nu e, ca doar platesti hostu, si stai linistit ca nu pierd ei bani, tot castiga, doar ca iti creeaza iluzia falsa de a crede ca chiar primesti un cadou. Domeniu care il primesti gratuit poti sal muti la alta firma care se ocupa cu domenii si sa-l mentii pentru alt an sau cati ani vrei tu, asta da, platind, si probabil la register.it la fel, poti decide daca vrei sa tii domeniul platind si sa renunti la host. 1 Quote PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Mixlight Posted August 16, 2016 Report Share Posted August 16, 2016 ce ? Membrii 2.1765 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ștefan A. Posted August 16, 2016 Report Share Posted August 16, 2016 1 hour ago, gadeas said: Multe firme ofera un domeniu .com gratuit daca iei host pe 1 an.. nu e nimic nou pe lumea asta din ce zici tu. Gratis tot nu e, ca doar platesti hostu, si stai linistit ca nu pierd ei bani, tot castiga, doar ca iti creeaza iluzia falsa de a crede ca chiar primesti un cadou. Domeniu care il primesti gratuit poti sal muti la alta firma care se ocupa cu domenii si sa-l mentii pentru alt an sau cati ani vrei tu, asta da, platind, si probabil la register.it la fel, poti decide daca vrei sa tii domeniul platind si sa renunti la host. Nu ai înţeles. Primeşti şi domeniu ( 1 an ) şi web ( 1 lună ) pentru test, demo. Nu plăteşti nimic pentru ele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators gadeas Posted August 16, 2016 Moderators Report Share Posted August 16, 2016 5 hours ago, Alex6ndru said: Nu ai înţeles. Primeşti şi domeniu ( 1 an ) şi web ( 1 lună ) pentru test, demo. Nu plăteşti nimic pentru ele. Nu primesti PunBB. http://www.register.it/website/free-trial.html?chglng=eng Primesti o pagina statica normala, nimic dinamic din cate spune acolo. Si daca ar fi sa aiba domeniu de acolo, accesu peste 10 zile daca e normal gandita treaba, ar trebuii sa piarda acces la domeniu si o sa schimbe ei dns-ul spre un server din ce au ei. Quote PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ștefan A. Posted August 17, 2016 Report Share Posted August 17, 2016 3 hours ago, gadeas said: Nu primesti PunBB. http://www.register.it/website/free-trial.html?chglng=eng Primesti o pagina statica normala, nimic dinamic din cate spune acolo. Si daca ar fi sa aiba domeniu de acolo, accesu peste 10 zile daca e normal gandita treaba, ar trebuii sa piarda acces la domeniu si o sa schimbe ei dns-ul spre un server din ce au ei. idk, eu am reuşit să bag phpbb pe ele . şi am schimbat şi nameserverele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts