danyelo AG Posted July 23, 2016 Report Posted July 23, 2016 ce parere aveti despre http://areagaming.ro/forum/ , sugestii ! forumul e de gaming ! 1
+Xep Posted July 24, 2016 Report Posted July 24, 2016 imi place tema, bafta in continuare Skype: marianbl7
+Ezel.LCS Posted July 26, 2016 Report Posted July 26, 2016 Arata bine, categoriile organizate, tema chiar ma atrage, bafta in continuare. Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.
Alexandru C. Posted July 31, 2016 Report Posted July 31, 2016 Va atrage tema ? Ia sa ne spuna baiatu daca e facuta de el sau s-a "inspirat" de la theg a lot of bla bla bla...
Awesome Posted July 31, 2016 Report Posted July 31, 2016 2 hours ago, Alexandru C. said: Va atrage tema ? Ia sa ne spuna baiatu daca e facuta de el sau s-a "inspirat" de la theg Defapt gta-mp http://gta-mp.ro/forum Skype: petry.claudiu
demonaz Posted August 1, 2016 Report Posted August 1, 2016 Ce pot spune ca tema este de pe gta-mp , si este facuta de mine , iam cerut tema 'oficiala' lui Awesome pentru care a cerut bani pe ia si e normal ca e munca lui si am decis sa o fac eu . 4
danyelo AG Posted August 23, 2016 Author Report Posted August 23, 2016 Tema nu ne apartine , nu ma ocup personal de teme si chestii , eu am cerut o parere despre tema asa cum e ea, nici decum nu am intrebat " de unde avem tema, cine a facut-o" etc... e strict problema noastra !
Alexandru C. Posted August 23, 2016 Report Posted August 23, 2016 26 minutes ago, danyelo AG said: Tema nu ne apartine , nu ma ocup personal de teme si chestii , eu am cerut o parere despre tema asa cum e ea, nici decum nu am intrebat " de unde avem tema, cine a facut-o" etc... e strict problema noastra ! Pai si atunci, de ce sa ceri pareri despre un lucru atata timp cat nu este facut de tine ? a lot of bla bla bla...
demonaz Posted August 23, 2016 Report Posted August 23, 2016 Din cate vad esti copil de 14-16 ani , un forum la tine se rezuma la o tema vezi ca poate fi caracteziat si prin mai multe .Cat despre tine dupa 1 sapt -2 de inactivitate la acest topic trebuia sa mai faci si tu un reply . Tu esti ca chiloti. 1
Alexandru C. Posted August 23, 2016 Report Posted August 23, 2016 16 minutes ago, demonaz said: Din cate vad esti copil de 14-16 ani , un forum la tine se rezuma la o tema vezi ca poate fi caracteziat si prin mai multe .Cat despre tine dupa 1 sapt -2 de inactivitate la acest topic trebuia sa mai faci si tu un reply . Tu esti ca chiloti. Vad ca adevarul doare. Sa fie clar, nu vreau sa deschid o cearta inutila, insa eu sunt de parerea ca o data ce deschizi un topic in care ceri pareri despre ceva ce NU ESTE FACUT DE TINE, e normal sa primesti critici negative, mai alex in contextul acesta. Intr-adevar, un forum nu se rezuma doar la aspect, ci la continut, insa pe forumul tau, este identic aspectul cat continutul ca acela de pe pawno.ro . Infine, nu are rost sa mai continuam discutia, bafta cu "forumul" 1 a lot of bla bla bla...
Ștefan A. Posted August 23, 2016 Report Posted August 23, 2016 On 8/1/2016 at 9:42 AM, demonaz said: iam cerut tema 'oficiala' lui Awesome pentru care a cerut bani pe ia si e normal ca e munca lui si am decis sa o fur eu România rezumată într-o frază. =))))) Mă rog, maxim 2 luni. 2 2
demonaz Posted August 25, 2016 Report Posted August 25, 2016 On 23.08.2016 at 1:18 PM, Alex6ndru said: România rezumată într-o frază. =))))) Mă rog, maxim 2 luni. Alt chilot cu ata in C## ,asa si cu ce te incurca pe tine asta ? 3
Ștefan A. Posted August 25, 2016 Report Posted August 25, 2016 1 hour ago, demonaz said: Alt chilot cu ata in C## ,asa si cu ce te incurca pe tine asta ? Mă încurcă că sunt concetățean cu pârliți ca tine din cauza cărora au ajuns să facă străinii glume pe seama noastră . Ce mentalitate poți să ai ? Dacă cineva nu îți dă ceva înseamnă că trebuie să furi? Bănuiesc că peste 1-2 ani dacă te duci la magazin să iei ceva pe datorie ( se vede după cum te porți și cum gândești că vei ajunge să iei pe datorie ) și vânzatoarea nu îți dă îi dai un pumn în gură și fugi cu produsul? Șmecher, ce pot să zic. 1 1
demonaz Posted August 25, 2016 Report Posted August 25, 2016 11 hours ago, Alex6ndru said: Mă încurcă că sunt concetățean cu pârliți ca tine din cauza cărora au ajuns să facă străinii glume pe seama noastră . Ce mentalitate poți să ai ? Dacă cineva nu îți dă ceva înseamnă că trebuie să furi? Bănuiesc că peste 1-2 ani dacă te duci la magazin să iei ceva pe datorie ( se vede după cum te porți și cum gândești că vei ajunge să iei pe datorie ) și vânzatoarea nu îți dă îi dai un pumn în gură și fugi cu produsul? Șmecher, ce pot să zic. Nici nu stii sa compari ,daca ar fi sa o iei logic tu acum pe pc la tine ai un windows cumparat cam asta ai vrea sa imi spui?! e dupa filelist sau nuj de unde de ce nu il cumperi .Cam asa e si cu tema e piraterie . Ce kkt ma iei cu magazin , unde era bunul samaritean . 1
Ștefan A. Posted August 26, 2016 Report Posted August 26, 2016 11 hours ago, demonaz said: Nici nu stii sa compari ,daca ar fi sa o iei logic tu acum pe pc la tine ai un windows cumparat cam asta ai vrea sa imi spui?! e dupa filelist sau nuj de unde de ce nu il cumperi .Cam asa e si cu tema e piraterie . Ce kkt ma iei cu magazin , unde era bunul samaritean . Am Windows original de când am cumpărat PC-ul, dacă se strică am funcția de restore. Plus că am cumpărată licență de Windows 7. Nu te mai arde-n bășini pe aici. Ți-am zis, maxim 2 luni. Salpa.
demonaz Posted August 30, 2016 Report Posted August 30, 2016 On 26.08.2016 at 0:35 AM, Alex6ndru said: Am Windows original de când am cumpărat PC-ul, dacă se strică am funcția de restore. Plus că am cumpărată licență de Windows 7. Nu te mai arde-n bășini pe aici. Ți-am zis, maxim 2 luni. Salpa. Ia zi nenea e cam off evorahat sau mi se pare o dai din ipb in phpbb3 ? de bine de rau areagaming are mai multa vechime de 2 luni on , ce sa faci asta e suferinta mai poti? 1
Ștefan A. Posted August 30, 2016 Report Posted August 30, 2016 Da, așa e Sunt invidios pe tine și pe forumul tău plagiat. Mă roade invidia asta... O dau din ce vreau eu, când vreau eu. Căci eu îl plătesc nu tu, și în fond asta e părerea despre site-ul tău, nu despre al meu așa că nu mai mânca rahat pe aici .
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now