Jump to content

Recommended Posts

Posted

Arata bine, categoriile organizate, tema chiar ma atrage, bafta in continuare.

Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.

Posted

Ce pot spune ca tema este de pe gta-mp , si este facuta de mine , iam cerut tema 'oficiala' lui Awesome pentru care a cerut bani pe ia si e normal ca e munca lui si am decis sa o fac eu .

• Downvote 4
  • 3 weeks later...
Posted

Tema nu ne apartine , nu ma ocup personal de  teme si chestii ,  eu am cerut o parere despre tema asa cum e ea, nici decum  nu am intrebat " de unde avem tema, cine a facut-o" etc...

e strict problema noastra !

Posted
26 minutes ago, danyelo AG said:

Tema nu ne apartine , nu ma ocup personal de  teme si chestii ,  eu am cerut o parere despre tema asa cum e ea, nici decum  nu am intrebat " de unde avem tema, cine a facut-o" etc...

e strict problema noastra !

Pai si atunci, de ce sa ceri pareri despre un lucru atata timp cat nu este facut de tine ?

a lot of bla bla bla...

Posted

Din cate vad esti copil de 14-16 ani , un forum la tine se rezuma la o tema vezi ca poate fi caracteziat si prin mai multe .Cat despre tine dupa 1 sapt -2 de inactivitate la acest topic trebuia sa mai faci si tu un reply . Tu esti ca chiloti.

• Downvote 1
Posted
16 minutes ago, demonaz said:

Din cate vad esti copil de 14-16 ani , un forum la tine se rezuma la o tema vezi ca poate fi caracteziat si prin mai multe .Cat despre tine dupa 1 sapt -2 de inactivitate la acest topic trebuia sa mai faci si tu un reply . Tu esti ca chiloti.

Vad ca adevarul doare.

Sa fie clar, nu vreau sa deschid o cearta inutila, insa eu sunt de parerea ca o data ce deschizi un topic in care ceri pareri despre ceva ce NU ESTE FACUT DE TINE, e normal sa primesti critici negative, mai alex in contextul acesta. Intr-adevar, un forum nu se rezuma doar la aspect, ci la continut, insa pe forumul tau, este identic aspectul cat continutul ca acela de pe pawno.ro . Infine, nu are rost sa mai continuam discutia, bafta cu "forumul" :)

• Downvote 1

a lot of bla bla bla...

Posted
On 8/1/2016 at 9:42 AM, demonaz said:

iam cerut tema 'oficiala' lui Awesome pentru care a cerut bani pe ia si e normal ca e munca lui si am decis sa o fur eu

România rezumată într-o frază. =))))) 

Mă rog, maxim 2 luni.

• Upvote 2
  • Downvote 2

ECILA ROMÂNIA

Posted
On 23.08.2016 at 1:18 PM, Alex6ndru said:

România rezumată într-o frază. =))))) 

Mă rog, maxim 2 luni.

Alt chilot cu ata in C## ,asa si cu ce te incurca pe tine asta ? 

• Downvote 3
Posted
1 hour ago, demonaz said:

Alt chilot cu ata in C## ,asa si cu ce te incurca pe tine asta ? 

Mă încurcă că sunt concetățean cu pârliți ca tine din cauza cărora au ajuns să facă străinii glume pe seama noastră .

Ce mentalitate poți să ai ? Dacă cineva nu îți dă ceva înseamnă că trebuie să furi? Bănuiesc că peste 1-2 ani dacă te duci la magazin să iei ceva pe datorie ( se vede după cum te porți și cum gândești că vei ajunge să iei pe datorie ) și vânzatoarea nu îți dă îi dai un pumn în gură și fugi cu produsul? 

Șmecher, ce pot să zic.

• Upvote 1
  • Downvote 1

ECILA ROMÂNIA

Posted
11 hours ago, Alex6ndru said:

Mă încurcă că sunt concetățean cu pârliți ca tine din cauza cărora au ajuns să facă străinii glume pe seama noastră .

Ce mentalitate poți să ai ? Dacă cineva nu îți dă ceva înseamnă că trebuie să furi? Bănuiesc că peste 1-2 ani dacă te duci la magazin să iei ceva pe datorie ( se vede după cum te porți și cum gândești că vei ajunge să iei pe datorie ) și vânzatoarea nu îți dă îi dai un pumn în gură și fugi cu produsul? 

Șmecher, ce pot să zic.

Nici nu stii sa compari ,daca ar fi sa o iei logic tu acum pe pc la tine ai un windows cumparat cam asta ai vrea sa imi spui?! e dupa filelist sau nuj de unde de ce nu il cumperi .Cam asa e si cu tema e piraterie .

Ce kkt ma iei cu magazin , unde era bunul samaritean .

• Downvote 1
Posted
11 hours ago, demonaz said:

Nici nu stii sa compari ,daca ar fi sa o iei logic tu acum pe pc la tine ai un windows cumparat cam asta ai vrea sa imi spui?! e dupa filelist sau nuj de unde de ce nu il cumperi .Cam asa e si cu tema e piraterie .

Ce kkt ma iei cu magazin , unde era bunul samaritean .

Am Windows original de când am cumpărat PC-ul, dacă se strică am funcția de restore. Plus că am cumpărată licență de Windows 7. Nu te mai arde-n bășini pe aici. 

Ți-am zis, maxim 2 luni. Salpa.

ECILA ROMÂNIA

Posted
On 26.08.2016 at 0:35 AM, Alex6ndru said:

Am Windows original de când am cumpărat PC-ul, dacă se strică am funcția de restore. Plus că am cumpărată licență de Windows 7. Nu te mai arde-n bășini pe aici. 

Ți-am zis, maxim 2 luni. Salpa.

Ia zi nenea e cam off evorahat sau mi se pare o dai din ipb in phpbb3 ? de bine de rau areagaming are mai multa vechime de 2 luni on , ce sa faci asta e suferinta mai poti?

• Downvote 1
Posted

Da, așa e :( Sunt invidios pe tine și pe forumul tău plagiat. :(( Mă roade invidia asta... :( 

O dau din ce vreau eu, când vreau eu. Căci eu îl plătesc nu tu, și în fond asta e părerea despre site-ul tău, nu despre al meu așa că nu mai mânca rahat pe aici . 

ECILA ROMÂNIA

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.