danyelo AG Posted July 23, 2016 Report Share Posted July 23, 2016 ce parere aveti despre http://areagaming.ro/forum/ , sugestii ! forumul e de gaming ! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Xep Posted July 24, 2016 Report Share Posted July 24, 2016 imi place tema, bafta in continuare Quote Skype: marianbl7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoop Posted July 24, 2016 Report Share Posted July 24, 2016 tema e destul de bunisoara +1 pentru tema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Ezel.LCS Posted July 26, 2016 Report Share Posted July 26, 2016 Arata bine, categoriile organizate, tema chiar ma atrage, bafta in continuare. Quote Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandru C. Posted July 31, 2016 Report Share Posted July 31, 2016 Va atrage tema ? Ia sa ne spuna baiatu daca e facuta de el sau s-a "inspirat" de la theg Quote a lot of bla bla bla... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Awesome Posted July 31, 2016 Report Share Posted July 31, 2016 2 hours ago, Alexandru C. said: Va atrage tema ? Ia sa ne spuna baiatu daca e facuta de el sau s-a "inspirat" de la theg Defapt gta-mp Quote http://gta-mp.ro/forum Skype: petry.claudiu Link to comment Share on other sites More sharing options...
demonaz Posted August 1, 2016 Report Share Posted August 1, 2016 Ce pot spune ca tema este de pe gta-mp , si este facuta de mine , iam cerut tema 'oficiala' lui Awesome pentru care a cerut bani pe ia si e normal ca e munca lui si am decis sa o fac eu . 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danyelo AG Posted August 23, 2016 Author Report Share Posted August 23, 2016 Tema nu ne apartine , nu ma ocup personal de teme si chestii , eu am cerut o parere despre tema asa cum e ea, nici decum nu am intrebat " de unde avem tema, cine a facut-o" etc... e strict problema noastra ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandru C. Posted August 23, 2016 Report Share Posted August 23, 2016 26 minutes ago, danyelo AG said: Tema nu ne apartine , nu ma ocup personal de teme si chestii , eu am cerut o parere despre tema asa cum e ea, nici decum nu am intrebat " de unde avem tema, cine a facut-o" etc... e strict problema noastra ! Pai si atunci, de ce sa ceri pareri despre un lucru atata timp cat nu este facut de tine ? Quote a lot of bla bla bla... Link to comment Share on other sites More sharing options...
demonaz Posted August 23, 2016 Report Share Posted August 23, 2016 Din cate vad esti copil de 14-16 ani , un forum la tine se rezuma la o tema vezi ca poate fi caracteziat si prin mai multe .Cat despre tine dupa 1 sapt -2 de inactivitate la acest topic trebuia sa mai faci si tu un reply . Tu esti ca chiloti. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandru C. Posted August 23, 2016 Report Share Posted August 23, 2016 16 minutes ago, demonaz said: Din cate vad esti copil de 14-16 ani , un forum la tine se rezuma la o tema vezi ca poate fi caracteziat si prin mai multe .Cat despre tine dupa 1 sapt -2 de inactivitate la acest topic trebuia sa mai faci si tu un reply . Tu esti ca chiloti. Vad ca adevarul doare. Sa fie clar, nu vreau sa deschid o cearta inutila, insa eu sunt de parerea ca o data ce deschizi un topic in care ceri pareri despre ceva ce NU ESTE FACUT DE TINE, e normal sa primesti critici negative, mai alex in contextul acesta. Intr-adevar, un forum nu se rezuma doar la aspect, ci la continut, insa pe forumul tau, este identic aspectul cat continutul ca acela de pe pawno.ro . Infine, nu are rost sa mai continuam discutia, bafta cu "forumul" 1 Quote a lot of bla bla bla... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ștefan A. Posted August 23, 2016 Report Share Posted August 23, 2016 On 8/1/2016 at 9:42 AM, demonaz said: iam cerut tema 'oficiala' lui Awesome pentru care a cerut bani pe ia si e normal ca e munca lui si am decis sa o fur eu România rezumată într-o frază. =))))) Mă rog, maxim 2 luni. 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
demonaz Posted August 25, 2016 Report Share Posted August 25, 2016 On 23.08.2016 at 1:18 PM, Alex6ndru said: România rezumată într-o frază. =))))) Mă rog, maxim 2 luni. Alt chilot cu ata in C## ,asa si cu ce te incurca pe tine asta ? 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ștefan A. Posted August 25, 2016 Report Share Posted August 25, 2016 1 hour ago, demonaz said: Alt chilot cu ata in C## ,asa si cu ce te incurca pe tine asta ? Mă încurcă că sunt concetățean cu pârliți ca tine din cauza cărora au ajuns să facă străinii glume pe seama noastră . Ce mentalitate poți să ai ? Dacă cineva nu îți dă ceva înseamnă că trebuie să furi? Bănuiesc că peste 1-2 ani dacă te duci la magazin să iei ceva pe datorie ( se vede după cum te porți și cum gândești că vei ajunge să iei pe datorie ) și vânzatoarea nu îți dă îi dai un pumn în gură și fugi cu produsul? Șmecher, ce pot să zic. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
demonaz Posted August 25, 2016 Report Share Posted August 25, 2016 11 hours ago, Alex6ndru said: Mă încurcă că sunt concetățean cu pârliți ca tine din cauza cărora au ajuns să facă străinii glume pe seama noastră . Ce mentalitate poți să ai ? Dacă cineva nu îți dă ceva înseamnă că trebuie să furi? Bănuiesc că peste 1-2 ani dacă te duci la magazin să iei ceva pe datorie ( se vede după cum te porți și cum gândești că vei ajunge să iei pe datorie ) și vânzatoarea nu îți dă îi dai un pumn în gură și fugi cu produsul? Șmecher, ce pot să zic. Nici nu stii sa compari ,daca ar fi sa o iei logic tu acum pe pc la tine ai un windows cumparat cam asta ai vrea sa imi spui?! e dupa filelist sau nuj de unde de ce nu il cumperi .Cam asa e si cu tema e piraterie . Ce kkt ma iei cu magazin , unde era bunul samaritean . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ștefan A. Posted August 26, 2016 Report Share Posted August 26, 2016 11 hours ago, demonaz said: Nici nu stii sa compari ,daca ar fi sa o iei logic tu acum pe pc la tine ai un windows cumparat cam asta ai vrea sa imi spui?! e dupa filelist sau nuj de unde de ce nu il cumperi .Cam asa e si cu tema e piraterie . Ce kkt ma iei cu magazin , unde era bunul samaritean . Am Windows original de când am cumpărat PC-ul, dacă se strică am funcția de restore. Plus că am cumpărată licență de Windows 7. Nu te mai arde-n bășini pe aici. Ți-am zis, maxim 2 luni. Salpa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
demonaz Posted August 30, 2016 Report Share Posted August 30, 2016 On 26.08.2016 at 0:35 AM, Alex6ndru said: Am Windows original de când am cumpărat PC-ul, dacă se strică am funcția de restore. Plus că am cumpărată licență de Windows 7. Nu te mai arde-n bășini pe aici. Ți-am zis, maxim 2 luni. Salpa. Ia zi nenea e cam off evorahat sau mi se pare o dai din ipb in phpbb3 ? de bine de rau areagaming are mai multa vechime de 2 luni on , ce sa faci asta e suferinta mai poti? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ștefan A. Posted August 30, 2016 Report Share Posted August 30, 2016 Da, așa e Sunt invidios pe tine și pe forumul tău plagiat. Mă roade invidia asta... O dau din ce vreau eu, când vreau eu. Căci eu îl plătesc nu tu, și în fond asta e părerea despre site-ul tău, nu despre al meu așa că nu mai mânca rahat pe aici . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts