Jump to content

Problema baza de date MySQL in IPB

Whiskey Gtv

Recommended Posts

Salutare PCT. Astazi am vrut sa testez webhostul celor de la 000webhost. Am facut cont, am facut prima pagina, toate bune si frumoase. Imi adaug un subdomeniu "forum", intru in FTP, copiez toate filele pentru IPB 3.4.6, incep setup-ul, toate bune pana aici. Incep sa dau next next next next, completez tot ceea ce trebuie de completat pana cand ajung la DB Details. Ma duc in cPanel, fac o baza de date noua, pun nume, parola, toate necesare si dupa astept 5 minute ca sa fiu sigur ca totul este ok, toata chestia asta a inceput la ora 18:00 astazi. Ma duc, iau datele, le scriu in locasurile speciale din setup-ul pentru forum si apare prima eroare. "Warning: Access denied for user '-------'@'-------' (using password: YES)". Inainte de a avea acest webhost, am avut unul de la Hostinger (Pana cand la ultimul update au facut ca conturile free sa nu mai primeasca subdomenii deci am renuntat) si am avut aceeasi problema. Rezolvarea la Hostinger era asa. Te duceai frumos la bazele de date, apasai acolo pe niste butoane, dadeai permisiuni si gata, totul bine si frumos. Zic sa fac acelasi lucru, dar na beleaua. Nu apare nimic de permisiuni. Ok, reincerc, fac alte baze de date, le copiez, le verific, ma asigur ca sunt scrise bine, verific sa nu fi adaugat vre-un spatiu la inceput sau la sfarsit, imi verific parola pusa (cu inspect element, din password in input), totul corect. Nu merge. Ma duc pe forumuri, incep nervii, Pana la ora 9 caut raspunsuri pe diferite site-uri si forum-uri, nu gasesc nimic care sa ma ajute sa rezolv problema. Ma duc pe site-ul principal al celor de la 000webhost. Dau sa trimit un e-mail, imi spune ca trebuie sa fiu logat pe cPanel, ma loghez, aceeasi problema, abandonez site-ul principal, ma duc in cPanel, dau sa fac ticket, cei free nu au voie sa dea ticket, abandonez, ma duc sa fac pe forum, imi fac cont, pun e-mail-ul pe care il folosesc si pe cPanel, trebuie sa ai cont pe cPanel pe acelasi e-mail, verific de 5 ori, abandonez si ma dau batut. Singura mea speranta mai sunteti voi. Nu stiu ce sa fac pentru a rezolva aceasta problema.. eroare, same shit. HELP ME PLEASE!!!!

Warning: Access denied for user 'x123456789_xxxxx'@'12.3.4.56' (using password: YES)

Daca vrei iti pot face un subdomeniu la forumul meu unde sa iti faci tot ce vrei... (webhost cumparat, merge bine, fara reclame etc..)

Contacteaza.ma in pm pentru mai multe detalii, din webhosturile free cel mai bun din cate stiu e hostinger...

4 hours ago, Şucăr said:

hostinger

Hostinger nu ofera subdomenii la webhost-ul gratuit.

4 hours ago, Xep said:

Daca vrei iti pot face un subdomeniu la forumul meu unde sa iti faci tot ce vrei... (webhost cumparat, merge bine, fara reclame etc..)

Contacteaza.ma in pm pentru mai multe detalii, din webhosturile free cel mai bun din cate stiu e hostinger...

Nu suna bine pentru ca eu aveam foarte multe planuri cu acea comunitate.

Daca fac un upgrade /platit/ mi se va mari pana la 128 MB? (000webhost)

Edited by Whiskey Gtv

Nu prea stiu ce planuri aveai cu un webhost free, daca se trezeste unul sa iti dea flood pica ff usor + webhostul este "blocat" timp de 24 ore + redirect catre hostinger (asta cand pica ).

Edited by Xep