aNddd Posted August 20, 2016 Report Share Posted August 20, 2016 (edited) Salutare! M-am uitat la voi pe forum cum sa securizez forumul meu si am vazut ca merge cu .htacces Am intrat in acp, am dat la .htacces, am pus user si parola, am verificat de 3 ori inainte de a dat apply. Dupa am inchis ACP-ul si am dat sa intru iar, am bagat user-ul si parola si nu merge. Nu pot sa ma conectez nici cum in ACP! Am intrat dupa in ftp in folderul admin sa vad, poate am gresit eu parola, dar nici macar nu am folderele .htpasswd sau .htaccess ! Ma poate ajuta cineva ? Precizez ca acum nu mai merge www.dark-snake.ro/admin ! Edited August 20, 2016 by aNddd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aNddd Posted August 20, 2016 Author Report Share Posted August 20, 2016 Aduc la cunostinta ca am intrat in Cpanelul webhostului si cand am dat sa caut fisierul .htaccess sau .htpasswd le-a gasit. Dar eu nu le vad nici cum si nu pot sa intru in ele . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators gadeas Posted August 20, 2016 Moderators Report Share Posted August 20, 2016 Nu le vezi fiindca is tratate ca si fisere invizibile. Urmareste urmatoru tutorial cu 3 pasi pentru a vedea fisierele ascunse. https://www.123-reg.co.uk/support/answers/Web-Hosting/Files-and-FTP/accessing-hidden-files-via-ftp-filezilla-4162/ Quote PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament Link to comment Share on other sites More sharing options...
aNddd Posted August 20, 2016 Author Report Share Posted August 20, 2016 Problema e ca nu ma pot conecta cu filezila .. Doar cu WinSCP . Mi-au dai cei de la host continutul fisierului .htpasswd, dar nu e nimic legat de parola sau user .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aNddd Posted August 21, 2016 Author Report Share Posted August 21, 2016 Up Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Mixlight Posted August 21, 2016 Report Share Posted August 21, 2016 Vezi daca asta te ajuta : https://winscp.net/forum/viewtopic.php?t=6886 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aNddd Posted August 21, 2016 Author Report Share Posted August 21, 2016 (edited) 28 minutes ago, FizZle#Haarp said: Vezi daca asta te ajuta : https://winscp.net/forum/viewtopic.php?t=6886 Mersi pentru tutorial. Acum vad fisierele, dar cand bag parola si userul tot nu merge.. Edited August 21, 2016 by aNddd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ștefan A. Posted August 22, 2016 Report Share Posted August 22, 2016 5 hours ago, aNddd said: Mersi pentru tutorial. Acum vad fisierele, dar cand bag parola si userul tot nu merge.. Şterge fişierele şi nu te va mai pune să bagi datele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aNddd Posted August 22, 2016 Author Report Share Posted August 22, 2016 8 hours ago, Alex6ndru said: Şterge fişierele şi nu te va mai pune să bagi datele. Am sters .htaccess, .htpasswd si degeaba. Dupa ce sterg astea imi da eroare asta cand intru in ACP : 403 Forbidden Access to this resource on the server is denied! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ștefan A. Posted August 22, 2016 Report Share Posted August 22, 2016 editează permisiunile la folderul admin cu tot cu fişierele din el. Pune 755 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aNddd Posted August 22, 2016 Author Report Share Posted August 22, 2016 3 minutes ago, Alex6ndru said: editează permisiunile la folderul admin cu tot cu fişierele din el. Pune 755 Mersi foarte mult man Daca nu-mi spunea-i tu asta ma puneam sa reinstalez tot forumul . Multumesc foarte mult Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts