Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Noua mea tema, are un defect dar nu cred ca e de la ea pt ca am incercat-o si pe alt forum si acolo n-are aceasta problema , cred ca e de la forum...

Problema temei pe forumul meu este ca la topice este distanta prea mare intre informatiile de la profilul celui care posteaza si topicul in sine...

Uitati si o imagine sa va dati seama de ceea ce vreau sa spun :

Untitled.png

As vrea sa stiu ce trebuie sa fac pentru a o readuce la normal .

Edited by BigFoot =)))

Posted

ACP - System settings - Members Tab - Show users full photo in topic view; maximum width

pui acolo 150x250

Daca tot asa arata te duci la

ACP - Members Tab -Manage Members Groups - Selectezi grupul -global tab-Uploading -  Personal Photo Limits

pui 500000 kb

Max Width (px):  150

x Max Height (px):  250

Bafta

• Upvote 1
Posted
12 hours ago, FizZle#Haarp said:

pui acolo 150x250

Daca tot asa arata te duci la

pui 500000 kb

Max Width (px):  150

x Max Height (px):  250

Bafta

Prima o aveam setata, am setat si la toate grupurile dimensiunile in parte dar distanta aia mare tot ramane...deci nu are treaba cu dimensiunea avatarului... :(

Posted
5 minutes ago, JuNNNNkie said:

Cand ai editat tema ai uitat poate vreun ;}. Ceva

Nu am editat nimic la ea, este exact asa cum am luat-o de pe net...pe forumul asta de-l am are problema asta, pe forumul demo pe care il tin pt teste cand o pun nu are probleme tema...deia nu imi dau seama care ii este "chichița" .

Posted
32 minutes ago, Alex6ndru said:

Caută 

.post_body

șterge  525px !important  și pune 200px !important

Caută în toate css-urile și dacă nu e caută în userinfo pane

nu gasesc  .post_body  in niciun css si nici in: userinfo pane , global template ,boardindextemplate

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.