+Tr0YB0Y Posted September 11, 2016 Report Posted September 11, 2016 Salutare PCT, cum pot pune anumite intrebari atunci cand cineva se inregistreaza? Sa fie intrebari optionale. Nu ma refer la Question & Answer Challenge.
+JuNNNNkie Posted September 11, 2016 Report Posted September 11, 2016 Nu ma lasa forumu sa postezi linku!! 403 forbiden!! LINK
FlorinFx Posted September 15, 2016 Report Posted September 15, 2016 Intri in ACP si pe partea stanga ai un menu cauta asta Question & Answer Challenge si de acolo de descurci singurel.
Alexandru C. Posted September 15, 2016 Report Posted September 15, 2016 10 hours ago, FlorinFx said: Intri in ACP si pe partea stanga ai un menu cauta asta Question & Answer Challenge si de acolo de descurci singurel. Nu cred ca se refera la aia, ci la asta. @Tr0YB0Y 1 a lot of bla bla bla...
+Tr0YB0Y Posted September 15, 2016 Author Report Posted September 15, 2016 15 hours ago, FlorinFx said: Intri in ACP si pe partea stanga ai un menu cauta asta Question & Answer Challenge si de acolo de descurci singurel. Ce mi-ai spus aici e pentru acele intrebari obligatorii Nu la asta ma refeream. 5 hours ago, Alexandru C. said: Nu cred ca se refera la aia, ci la asta. @Tr0YB0Y Multumesc mult
+JuNNNNkie Posted September 15, 2016 Report Posted September 15, 2016 T 58 minutes ago, Tr0YB0Y said: Ce mi-ai spus aici e pentru acele intrebari obligatorii Nu la asta ma refeream. Multumesc mult ai rezolvat? Ti-a fost de folos tutorialul care ti l-am dat ca vreau sa adaug si eu!!
+Tr0YB0Y Posted September 16, 2016 Author Report Posted September 16, 2016 17 hours ago, JuNNNNkie said: T ai rezolvat? Ti-a fost de folos tutorialul care ti l-am dat ca vreau sa adaug si eu!! Am rezolvat. Ideea este ca ce mi-ai dat tu era intrebarile pentru anti-boti, mie imi trebuia intrebarile alea optionale gen "Skype: ...." . Recomand raspunsul lui @Alexandru C. daca vrei sa pui acele intrebari in inregistrare.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now