crikett Posted October 29, 2016 Report Share Posted October 29, 2016 buna , am pus o intrebare pe google si m-a trimis la voi asa am ajuns pe strada voastra . am rasfoit cateva subiecte de prin forum si cred ca google avea dreptate,aici as gasi raspunsurile potrivite in alta ordine de idei, completez monologul prin a spune ca sunt fata,din buzau ,oarecum habar-nista in domeniul IT-ului ,impinsa de curiozitate si atrasa de aceasta lume unde orice este posibil ...o sa mai stau si eu pe aici pe langa voi, poate invat si eu cate ceva ps: intrebarea pusa pe google era : cum as putea sa ma feresc de un ''semi-hacker'' care ma tot ameninta cu flood cand imi va fi lumea mai draga ?! am avut ocazia sa il vad in actiune de multe ori si as vrea sa stiu daca exista vreo forma sa ma pun la adapost multam anticipat ! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeNyS. Posted October 29, 2016 Report Share Posted October 29, 2016 Cumpără-ți o protecție anti-flood și DDoS. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted October 30, 2016 Report Share Posted October 30, 2016 Buna si bine ai venit printre noi. In prima faza, un firewall bun ti-ar putea fi de ajutor. Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Laur. Posted November 8, 2016 Report Share Posted November 8, 2016 Foloseste un VPN || cere banda mai mare de la providerul tau de internet || cumpara un FIREWALL dedicat || cand iei flood, suna la provider si spune-i ca nu-ti merge internetul . Nu ii numi hackeri pe cei care iti dau "flood" . A da flood unei conexiuni home e usor si o poate face oricare amator. Daca vrei sa intri prin lumea hackerilor , invata programare pentru inceput 1 Quote Reborn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosmin D Posted March 18, 2017 Report Share Posted March 18, 2017 Bine ai venit! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts