Daizuke Posted November 6, 2016 Report Posted November 6, 2016 (edited) Salutare! Deci, cum am host gratuit și chesti, nu pot să încarc un pack de limbă română, că pur și simplu, îmi cade site-ul. Așa că, îl traduc manual.. Și mi-a apărut o eroare, acum câteva minute. Precizez, că apare doar când intru în ACP, pe forum nu e nicio problemă. Mulțumesc! Edited November 6, 2016 by Daizuke
Marian C. Posted November 6, 2016 Report Posted November 6, 2016 Depinde de pachetul care ai vrut să îl urci iar de acea eroare este probabil de la folderul admin pune-l iar dar să fie aceiași versiune sau să pui fișierele de ipb sși să instalezi atenție să lași baza de date mai faci una după ce ai instalat să modifici în ftp conf_global.php sși ui baza de date cea veche cu parolă și vezi după.
Daizuke Posted November 6, 2016 Author Report Posted November 6, 2016 Nu am uploadat din niciun fișier, le-am tradus manual din ACP.
Moderators gadeas Posted November 6, 2016 Moderators Report Posted November 6, 2016 Ce ai vrut sa traduci mai exact? Posteaza aici randu original si ce ai tradus tu. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Darian433 Posted November 6, 2016 Report Posted November 6, 2016 Trebuie să ai mare grijă la , " ", { }, etc, nu trebuie sterse sau mutate (pe intelesul tau).
Daizuke Posted November 6, 2016 Author Report Posted November 6, 2016 1 hour ago, gadeas said: Ce ai vrut sa traduci mai exact? Posteaza aici randu original si ce ai tradus tu. Am editat din email_content parcă, nu pot să pun linia că nu mă lasă să accesez ACP-ul. 1 hour ago, Darian433 said: Trebuie să ai mare grijă la , " ", { }, etc, nu trebuie sterse sau mutate (pe intelesul tau). Am deschid fișierul cu Notepad ++ și pur și simplu nu văd nimic greșit sau sunt eu bătut în cap.. http://imgur.com/JHD4iYr ăsta e fișierul și am încercat să închid ghilimelele, să pun și acea virgulă, dar tot nimic
Darian433 Posted November 6, 2016 Report Posted November 6, 2016 Doar de când ai modificat acest fişier apare eroarea? Dacă da, înlocuieşte fişierul cu cel original şi tradu dinou. S-ar putea să fi uitat sau şters din greşeală ceva.
Daizuke Posted November 6, 2016 Author Report Posted November 6, 2016 Poate am explicat eu greșit, dar nu am editat nimic din acel fișier. Eroarea a apărut când traduceam din ACP ceva, am vrut să dau Save și după PAM! Adio..
Daizuke Posted November 6, 2016 Author Report Posted November 6, 2016 Dați T/C, reinstalez forum-ul și gata.
Moderators gadeas Posted November 6, 2016 Moderators Report Posted November 6, 2016 Dar de ce editezi direct in fisieru ala? Si " trebuie inchis si cu , la sfarsit la toate inafara de ultima cred. Tot mai bine editezi direct din AdminCP. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Daizuke Posted November 6, 2016 Author Report Posted November 6, 2016 21 minutes ago, gadeas said: Dar de ce editezi direct in fisieru ala? Si " trebuie inchis si cu , la sfarsit la toate inafara de ultima cred. Tot mai bine editezi direct din AdminCP. Deci, am explicat prost..deși, nu mai are rost. Am început să editez din ACP și când am dat Save mi-a apărut eroarea aia. După, am încercat să o rezolv..dar nu mi-a ieșit.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now