Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salutare!

Deci, cum am host gratuit și chesti, nu pot să încarc un pack de limbă română, că pur și simplu, îmi cade site-ul.

Așa că, îl traduc manual..

Și mi-a apărut o eroare, acum câteva minute.

Precizez, că apare doar când intru în ACP, pe forum nu e nicio problemă.

Mulțumesc!

problema.png

Edited by Daizuke

Posted

Depinde de pachetul care ai vrut să îl urci iar de acea eroare este probabil de la folderul admin pune-l iar dar să fie aceiași versiune sau să pui fișierele de ipb sși să instalezi atenție să lași baza de date mai faci una după ce ai instalat să modifici în ftp conf_global.php sși ui baza de date cea veche cu parolă și vezi după. 

• Moderators
Posted

Ce ai vrut sa traduci mai exact? Posteaza aici randu original si ce ai tradus tu.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted
1 hour ago, gadeas said:

Ce ai vrut sa traduci mai exact? Posteaza aici randu original si ce ai tradus tu.

Am editat din email_content parcă, nu pot să pun linia că nu mă lasă să accesez ACP-ul.

1 hour ago, Darian433 said:

Trebuie să ai mare grijă la , " ", { }, etc, nu trebuie sterse sau mutate (pe intelesul tau). 

Am deschid fișierul cu Notepad ++ și pur și simplu nu văd nimic greșit sau sunt eu bătut în cap..

http://imgur.com/JHD4iYr ăsta e fișierul și am încercat să închid ghilimelele, să pun și acea virgulă, dar tot nimic

• Moderators
Posted

Dar de ce editezi direct in fisieru ala? Si " trebuie inchis si cu , la sfarsit la toate inafara de ultima cred.

Tot mai bine editezi direct din AdminCP.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted
21 minutes ago, gadeas said:

Dar de ce editezi direct in fisieru ala? Si " trebuie inchis si cu , la sfarsit la toate inafara de ultima cred.

Tot mai bine editezi direct din AdminCP.

Deci, am explicat prost..deși, nu mai are rost.

Am început să editez din ACP și când am dat Save mi-a apărut eroarea aia.

După, am încercat să o rezolv..dar nu mi-a ieșit.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.