+VladOcs Posted November 7, 2016 Report Posted November 7, 2016 Salut, ma tot bate gandul sa trec pe 4G daca-mi tot imbunatatesc abonamentul la DIGI si iau telefon nou. Am inteles ca unii au probleme, nu au 4g tot timpul, le sacadeaza telefonul, au luat telefon cu 4g dar nu merge pe digi. Foloseste cineva de aici 4g ?
Artanis Posted November 8, 2016 Report Posted November 8, 2016 Nu are nici o legătură funcționarea sacadată cu 4G, e mai mult o problemă din telefon sau S.O. E chiar bine să ai o cartelă cu viteze 4G pentru a descărca sau accesa site-uri cu viteze mari, aproape instant (dar să ai și acoperire/ semnal - la noi în țară cam greu cu 4G-ul ) Cel mai mare dezavantaj e că îți mănâncă rapid bateria.
+VladOcs Posted November 8, 2016 Author Report Posted November 8, 2016 unele modele de telefoane (huawei, allview, hom tom) au frame drop-uri cand utilieaza 4g. Deci sa inteleg ca sunt sanse sa nu mearga tot timpul ? tu in ce oras ai avut problema aia?
+VladOcs Posted November 9, 2016 Author Report Posted November 9, 2016 Serios? Artanis e singurul care are 4g?
Moderators Courage Posted November 9, 2016 Moderators Report Posted November 9, 2016 Eu am, dar îs pe vodafone.
Artanis Posted November 10, 2016 Report Posted November 10, 2016 Nu vreau să jignesc pe nimeni prin vorba asta, dar Allview, HomTom, Utok, Vonino și altele sunt pocnitori de telefoane. Cu Huawei, gama de top la ora actuală (P8, P8 Lite, P9, P9 Lite etc) nu vei avea probleme, nici cu Samsung, Apple, LG. 4G are nevoie de ceva mai mult RAM să nu sacadeze tot telefonul.
+VladOcs Posted November 10, 2016 Author Report Posted November 10, 2016 Asa da, deci 4G are nevoie de mult ram.Ok, atunci poate cauza incetinirea timpului de reactie daca are putin ram.Eu in general nu cumpar telefoane mai scumpe de 5-600 ron deoarece tehnologia evolueaza repede, si in 2 ani le schimb oricum.Plus nu-i cap de tara daca le stric sau pierd. Atunci ar trebui sa caut ceva cu 2gb ram.Oricum pe allview nu merg niciodata Hom Tom mi se pare interesant si am vazut ca are review-uri bunicele
Artanis Posted November 10, 2016 Report Posted November 10, 2016 Singura marcă de telefoane "bune și ieftine” ar fi Xiaomi, sunt foarte ok ca funcționalitate, dar lasă de dorit la capitolul integritate. Adică totul e plastic, îl îndoi, a pocnit. Chiar și cele cu carcasă de aluminiu.
Moderators Courage Posted November 11, 2016 Moderators Report Posted November 11, 2016 20 hours ago, Artanis said: Singura marcă de telefoane "bune și ieftine” ar fi Xiaomi, sunt foarte ok ca funcționalitate, dar lasă de dorit la capitolul integritate. Adică totul e plastic, îl îndoi, a pocnit. Chiar și cele cu carcasă de aluminiu. Eu am xiaomi redmi note 3 (aluminiu) şi mi se pare foarte ok.
+SoDas Posted November 11, 2016 Report Posted November 11, 2016 Pe scurt : merita . Locuiesc cu un prieten care are lg g3 si foloseste 4g mereu si are viteze foarte ok 50-60mb download ~si la upload , eu la s2 ce pretentii sa am , abia prind 4mb pe 3g.(Tulcea) Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.
Daniel98 Posted November 13, 2016 Report Posted November 13, 2016 Uite aicia viteza la TELEKOM in Bucuresti facuta pe un huawei p8 lite
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now