Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut ,

Am cautat acest raspuns si nu prea am gasit nimic . In acest moment folosesc 3.4.8 nulled , desi am licenta . Unii oameni mai curiosi din fire au inceput cu reclamatiile ca nu avem licenta si as vrea sa se termine cu aceste zvonuri . Intrebarea mea : care e sansa sa pot trece de pe nulled pe retail fara sa stric nimic la forum si sa nu pierd nimic? Exista posibilitatea de a face cateva buguri cand voi trece pe retail . Care sunt pasii care trebuie urmati ?

Vreau sa trec pe 3.4.9 , nu pe 4.1.x

PS: am vizualizat topicul 3.1.4- 3.2.3 dar nu am inteles totul . Va multumesc pentru orice raspuns .

Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein

www.gamelife.ro

Posted
47 minutes ago, th3#afk said:

Salut ,

Am cautat acest raspuns si nu prea am gasit nimic . In acest moment folosesc 3.4.8 nulled , desi am licenta . Unii oameni mai curiosi din fire au inceput cu reclamatiile ca nu avem licenta si as vrea sa se termine cu aceste zvonuri . Intrebarea mea : care e sansa sa pot trece de pe nulled pe retail fara sa stric nimic la forum si sa nu pierd nimic? Exista posibilitatea de a face cateva buguri cand voi trece pe retail . Care sunt pasii care trebuie urmati ?

Vreau sa trec pe 3.4.9 , nu pe 4.1.x

PS: am vizualizat topicul 3.1.4- 3.2.3 dar nu am inteles totul . Va multumesc pentru orice raspuns .

Am ramas socat ca  Actualul CSBEST nu are  licenta .]

• Moderators
Posted (edited)

Nu poţi descărca 3.4.9 din contul cleint?

Eventual faci upgrade la 3.4.9 retail şi bagi acolo cheia de licenţă (nulled nu ţi-o cere). Easy peasy.

Edited by Courage
Posted
Just now, Courage said:

Nu poţi descărca 3.4.9 din contul cleint?

Eventual faci upgrade la 3.4.9 retail şi bagi acolo cheia de licenţă. Easy peasy.

pai asta incerc sa fac courage dar daca uploadez fisierele de la retail peste nulled , se mai vad posturile? asta e intrebarea . 

Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein

www.gamelife.ro

• Moderators
Posted
9 hours ago, th3#afk said:

pai asta incerc sa fac courage dar daca uploadez fisierele de la retail peste nulled , se mai vad posturile? asta e intrebarea . 

Fa un backup inainte sa rupi totu, adica nu ar trebuii sa se strice nimic, dar.. just in case.

Fisierele ce uploadezi nu au legatura cu baza de date, deci da, posturile, topicuri, avatare, etc etc se vor vedea fara probleme. (Avatarele se vor vedea atat timp cat nu stergi folderu uploads).

• Upvote 1

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.