Pitbul Posted December 3, 2016 Report Posted December 3, 2016 Salut sunt invadat de boti si nu stiu cum sa ii scot am adaugat intrebari captcha su queston & ... da vad ca tot intra exista vreo solotie sa rezolv asta va rog frumos ?
+strong Posted December 4, 2016 Report Posted December 4, 2016 Confirmare email la crearea unui cont. Vezi pe aici. — steam
Marian C. Posted December 4, 2016 Report Posted December 4, 2016 Poți pune cum a spus TAZ dar și așa își pot face cont sau poți pune și sop forum spam.
Pitbul Posted December 4, 2016 Author Report Posted December 4, 2016 (edited) am isntalat keycaptcha ala exact cm scria in tutoryal dar vad ca nu apare nimic decat Registration Question care lam pus eu de ce oare nu am facut ceva cum trebuie ?? imi zice Anti-spam: complete the task e de la quetion sa o mers keycaptcha Edited December 4, 2016 by Pitbul
Marian C. Posted December 4, 2016 Report Posted December 4, 2016 Crede-mă că sunt inutile boții trec și de întrebări sau de caphtca le poți bloca clasa de ip gen 89. din cpanel câteva zile și vei scăpa de ei ori să reduci din ei cu validare și stop forum spam. 1
Pitbul Posted December 4, 2016 Author Report Posted December 4, 2016 bun am instalat si stop forum spam trebuie sa ii fac setarile sau ceva dupa instalare ?
Marian C. Posted December 4, 2016 Report Posted December 4, 2016 Ai skype? Dacă da add xdmg.yaho0 să te ajut.. 1 1
Pitbul Posted December 4, 2016 Author Report Posted December 4, 2016 (edited) Multumesc frumos Edited December 4, 2016 by Pitbul
Moderators gadeas Posted December 4, 2016 Moderators Report Posted December 4, 2016 3 hours ago, Marian C. said: Crede-mă că sunt inutile boții trec și de întrebări sau de caphtca le poți bloca clasa de ip gen 89. din cpanel câteva zile și vei scăpa de ei ori să reduci din ei cu validare și stop forum spam. Fals. De google captcha nu trec 99% din boti. Si sa banezi o clasa intreaga mi se pare... Ce-a mai proasta manevra ce poti face. Daca tot crezi ca trec si de captcha de la google, instaleaza pluginu: Stop Forum Spam Pe viitor foloseste functia search 1 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
+Laur. Posted December 4, 2016 Report Posted December 4, 2016 4 hours ago, Marian C. said: Crede-mă că sunt inutile boții trec și de întrebări sau de caphtca le poți bloca clasa de ip gen 89. din cpanel câteva zile și vei scăpa de ei ori să reduci din ei cu validare și stop forum spam. macar daca nu stii ce-i cu tine nu semnaliza. Reborn.
Marian C. Posted December 4, 2016 Report Posted December 4, 2016 Din experiența mea pe comunități boții trec și de keycaptcha dar mna cum spui tu. 1
Moderators gadeas Posted December 4, 2016 Moderators Report Posted December 4, 2016 Keycaptcha =/= (nu e) Recaptcha de la Google: https://www.google.com/recaptcha/intro/index.html Diferenta e enorma, pur si simplu recaptcha de la Google are aproape ce are Stop Forum Spam doar ca probabil la un nivel mult mai mare, ca doar na, its Google. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now