Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut sunt invadat de boti si nu stiu cum sa ii scot am adaugat intrebari captcha su queston & ... da vad ca tot intra exista vreo solotie sa rezolv asta va rog frumos ?

Posted (edited)

am isntalat keycaptcha ala exact cm scria in tutoryal dar vad ca nu apare nimic decat Registration Question  care lam pus eu de ce oare nu am facut ceva cum trebuie ??

imi zice  Anti-spam: complete the task e de la quetion sa o mers keycaptcha 

Edited by Pitbul
Posted

Crede-mă că sunt inutile boții trec și de întrebări sau de caphtca le poți bloca clasa de ip gen 89. din cpanel câteva zile și vei scăpa de ei ori să reduci din ei cu validare și stop forum spam. 

• Downvote 1
  • Moderators
Posted
3 hours ago, Marian C. said:

Crede-mă că sunt inutile boții trec și de întrebări sau de caphtca le poți bloca clasa de ip gen 89. din cpanel câteva zile și vei scăpa de ei ori să reduci din ei cu validare și stop forum spam. 

Fals. De google captcha nu trec 99% din boti. Si sa banezi o clasa intreaga mi se pare... Ce-a mai proasta manevra ce poti face.

Daca tot crezi ca trec si de captcha de la google, instaleaza pluginu: Stop Forum Spam 

Pe viitor foloseste functia search

• Upvote 1

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted
4 hours ago, Marian C. said:

macar daca nu stii ce-i cu tine nu semnaliza.

Reborn.

• Moderators
Posted

Keycaptcha =/= (nu e) Recaptcha de la Google: https://www.google.com/recaptcha/intro/index.html

Diferenta e enorma, pur si simplu recaptcha de la Google are aproape ce are Stop Forum Spam doar ca probabil la un nivel mult mai mare, ca doar na, its Google.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.