Jump to content

Recommended Posts

Posted

In sfarsit m-am reintors pe forum si de 5 luni fac sport (gantere,exerciti) doar ca ocazional intr-o zi se intampla sa nu mai am nici forta sa incordez bratu' dar fac 100 de repetari cu gantera de 10kg+50 flotari si restul, cu inima sau tensiunea nu am probleme iar de slabit am slabit de la 80 pana la 66.

• Upvote 1

Posted

Felicitări! Ideea e să mai faci și pauze, să lași mușchii să-și revină. Nu fă aceleași exerciții zi de zi, să nu ajungi la oboseală cronică.

Posted

Joia e rest day de acu in colo...mai fac flotari genuflexiuni pullover cu gantera 10 min alergare pe loc fandari wi inca un ex pt picioare +100 de daleq cu gantera si inca 2 exerciti pt maini tot cu gantera dar fac decat 25 pe fiecare mana ce pot sa mai schimb..?ca tractiuni nu am cum si nu pot..

Posted

Pentru tracțiuni trebuie să-ți lucrezi antebrațul, trapezul, și bicepsul pentru tracțiuni cu fața spre bară. Cel mai bine ai merge la sală de forță, ai un trainer care îți poate face un program ca lumea + mai multe aparate pentru fiecare grupă de mușchi.

• 3 weeks later...
Posted
On 10.12.2016 at 2:48 PM, Artanis said:

Pentru tracțiuni trebuie să-ți lucrezi antebrațul, trapezul, și bicepsul pentru tracțiuni cu fața spre bară. Cel mai bine ai merge la sală de forță, ai un trainer care îți poate face un program ca lumea + mai multe aparate pentru fiecare grupă de mușchi.

Daca ai dorinta de a face sport, de ati schimba corpul, se primeste si acasa nu numaidecit sa mergi la sala... doar trebuie sa ai dorinta.

• Moderators
Posted

Stii cum e, si prea mult sport strica. Ca iti fortezi muschii, si nu mai fac fata deloc... etc etc.. dar incearca sa ai si alimentatie echilibrata.

Posted

Nu exagera, si eu am patit cu flotarile. Faceam cate 150 pe zi cu serie de 25 flotari si pauza duminica. Dupa 2 saptamani am observat ca simteam o durere intre umarul stang si piept dar am ignorat-o (rambo). Deja stii ce s-a intamplat. Pac o pauza de 3 luni la exercitii pentru piept

Ia-o mai incet si cu grija. Asa risti sa pierzi tot ce ai facut din cauza unei accidentari + sa fi in stare mai rea decat erai la incepuit.

Spor la munca :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.