Jump to content

Recommended Posts

Posted
41 minutes ago, TAZ said:

La portofolio nu este nimic bagat.

Este. Trebuie să dai click pe una dintre imaginile de mai sus / la fel in cazul in care accesezi website-ul.

1 minute ago, Dang3r said:

Astept si cateva teme de ale tale prin protofoliu,ca la bannere nu am ce reprosa

Pentru ce CMS ?

Posted
16 minutes ago, Andreew Z. said:

Este. Trebuie să dai click pe una dintre imaginile de mai sus / la fel in cazul in care accesezi website-ul.

Pentru ce CMS ?

=)) Crezi că nu știu să dau click ? acum 7 ore nu a mers.

Posted
1 hour ago, Sebastian C. said:

Ba mergea, te asigur ! Succes cu acest proiect însă sper că nu-l vei închide ca pe ultimul :-? 

Mulțumesc frumos. Nu , domeniul il voi inregistra la rotld dupa expirarea acestuia. 

Pentru a ne găsii mai usor , ne puteti contacta si pe discord: https://discord.gg/cvytyd8

Posted

Ofertă promoțională valabilă până la 30.01.2017 :

Pachet comunitate:

-Identitate vizuală(logo)

-Maintitle

-Banner header

-Minibanner / ADS Banner

Preț: 35RON

Pachet website:

-Identitate vizuală(logo)

-Banner reclama (x2)

-Imagini extra(x5 maxim)

-Wallpaper body

Preț: 40RON

• 1 month later...
Posted
1 hour ago, Andreeas Z. said:

Se muta gazduirea , am fost prins cu examenele si nu am avut timp.

Vazut-am ca deja nu mai merge, e pe .com deja?!
Hmm, deja nici imaginile nu mai sunt valabile.

• 3 weeks later...
Posted

In primul rand din aceasta prezentare facuta pe forum lipsesc foarte multe imagini si se vede foarte urat.
Imaginea principala de pe site, este putin cam urata. Cred ca se putea face ceva mult mai bun, si ceva facut de voi nu luat de pe net.
Dand putin scroll am dat din nou de niste imagini de pe net puse acolo sa fie doar de umplutura (LA PORTOFOLIU). La fel si multe texte lasate in "paragina".
dUPI7hr.png
Practic imaginile de mai sus se considera ca trebuiau sa fie facute de voi, sa fie portofoliul vostru. In schimb sunt niste poze trantite acolo, fara nici macar o descriere.
Sunt curios daca tema este facuta de voi sau este de net, deoarece asa pare.
Am observat ca atunci cand duci cursorul pe un link de sus cum ar fi: ACASA / SERVICII / etc. textele dispar, deoarece este setat sa apara culoarea care este si pe background.
Daca dau click pe Cere o oferta personalizata, ma trimite pe o pagina invalida, doarece ati pus redirect spre adresa: http://pixeldrop/contact
Logo-ul vostru nu prea arata bine, nu cred ca poate convinge pe cineva sa cumpere servicii de la voi.

• Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.