+Andreeas Z. Posted December 10, 2016 Report Posted December 10, 2016 Acesta este PixelDrop Studio, Venim in ajutorul tău cu o gamă largă în ceea ce privește grafica web și web design-ul. Link site: www.pixeldrop.ro Contact: www.pixeldrop.ro#contact / http://facebook.com/ropixeldrop
+Gabriel™ Posted December 10, 2016 Report Posted December 10, 2016 Andreew Z. Imi poti crea un nou Design la website-ul din Semnatura mea?
+Andreeas Z. Posted December 10, 2016 Author Report Posted December 10, 2016 Ti-am trimis pm , Gabriel.
+strong Posted December 10, 2016 Report Posted December 10, 2016 La portofolio nu este nimic bagat. — steam
+Daniel H. Posted December 10, 2016 Report Posted December 10, 2016 Astept si cateva teme de ale tale prin protofoliu,ca la bannere nu am ce reprosa
+Andreeas Z. Posted December 10, 2016 Author Report Posted December 10, 2016 41 minutes ago, TAZ said: La portofolio nu este nimic bagat. Este. Trebuie să dai click pe una dintre imaginile de mai sus / la fel in cazul in care accesezi website-ul. 1 minute ago, Dang3r said: Astept si cateva teme de ale tale prin protofoliu,ca la bannere nu am ce reprosa Pentru ce CMS ?
+strong Posted December 10, 2016 Report Posted December 10, 2016 16 minutes ago, Andreew Z. said: Este. Trebuie să dai click pe una dintre imaginile de mai sus / la fel in cazul in care accesezi website-ul. Pentru ce CMS ? Crezi că nu știu să dau click ? acum 7 ore nu a mers. — steam
+Daniel H. Posted December 10, 2016 Report Posted December 10, 2016 2 hours ago, Andreew Z. said: Este. Trebuie să dai click pe una dintre imaginile de mai sus / la fel in cazul in care accesezi website-ul. Pentru ce CMS ? Ipb,phpbb 3, momentan
Sebastian C. Posted December 10, 2016 Report Posted December 10, 2016 2 hours ago, TAZ said: Crezi că nu știu să dau click ? acum 7 ore nu a mers. Ba mergea, te asigur ! Succes cu acest proiect însă sper că nu-l vei închide ca pe ultimul 1
+Andreeas Z. Posted December 10, 2016 Author Report Posted December 10, 2016 1 hour ago, Sebastian C. said: Ba mergea, te asigur ! Succes cu acest proiect însă sper că nu-l vei închide ca pe ultimul Mulțumesc frumos. Nu , domeniul il voi inregistra la rotld dupa expirarea acestuia. Pentru a ne găsii mai usor , ne puteti contacta si pe discord: https://discord.gg/cvytyd8
Ștefan A. Posted December 14, 2016 Report Posted December 14, 2016 On 12/10/2016 at 7:43 PM, TAZ said: Crezi că nu știu să dau click ? acum 7 ore nu a mers. Erau și ieri. Implementează LGSL în descrierea categoriilor
+Andreeas Z. Posted December 14, 2016 Author Report Posted December 14, 2016 Ofertă promoțională valabilă până la 30.01.2017 : Pachet comunitate: -Identitate vizuală(logo) -Maintitle -Banner header -Minibanner / ADS Banner Preț: 35RON Pachet website: -Identitate vizuală(logo) -Banner reclama (x2) -Imagini extra(x5 maxim) -Wallpaper body Preț: 40RON
Ștefan A. Posted January 22, 2017 Report Posted January 22, 2017 A ținut ceva timp. Implementează LGSL în descrierea categoriilor
Moderators Dan O. Posted January 22, 2017 Moderators Report Posted January 22, 2017 Ii mai dam putin timp, daca nu revine in cateva zile, inchidem topicul.
+Andreeas Z. Posted January 23, 2017 Author Report Posted January 23, 2017 Se muta gazduirea , am fost prins cu examenele si nu am avut timp.
+Căpșunelu Posted January 23, 2017 Report Posted January 23, 2017 1 hour ago, Andreeas Z. said: Se muta gazduirea , am fost prins cu examenele si nu am avut timp. Vazut-am ca deja nu mai merge, e pe .com deja?! Hmm, deja nici imaginile nu mai sunt valabile.
+Andreeas Z. Posted January 23, 2017 Author Report Posted January 23, 2017 Maine-seara site-ul esta online. Se va face upgrade la patforma site-ului.
Moderators Dan O. Posted January 23, 2017 Moderators Report Posted January 23, 2017 Super, ms. Posteaza cand e running sa stie lumea.
+Căpșunelu Posted January 24, 2017 Report Posted January 24, 2017 Frate nu ai mentionat ca siteul merge doar in romania
Ștefan A. Posted January 24, 2017 Report Posted January 24, 2017 12 minutes ago, Căpșunelu said: Frate nu ai mentionat ca siteul merge doar in romania Poți să îl accesezi de oriunde, nu merge deloc acum. Implementează LGSL în descrierea categoriilor
+Andreeas Z. Posted January 25, 2017 Author Report Posted January 25, 2017 În această seara site-ul intra in mentenanța pe o perioadă de 3 zile. Fiți pe fază
+HazZaRD Posted February 10, 2017 Report Posted February 10, 2017 In primul rand din aceasta prezentare facuta pe forum lipsesc foarte multe imagini si se vede foarte urat. Imaginea principala de pe site, este putin cam urata. Cred ca se putea face ceva mult mai bun, si ceva facut de voi nu luat de pe net. Dand putin scroll am dat din nou de niste imagini de pe net puse acolo sa fie doar de umplutura (LA PORTOFOLIU). La fel si multe texte lasate in "paragina". Practic imaginile de mai sus se considera ca trebuiau sa fie facute de voi, sa fie portofoliul vostru. In schimb sunt niste poze trantite acolo, fara nici macar o descriere. Sunt curios daca tema este facuta de voi sau este de net, deoarece asa pare. Am observat ca atunci cand duci cursorul pe un link de sus cum ar fi: ACASA / SERVICII / etc. textele dispar, deoarece este setat sa apara culoarea care este si pe background. Daca dau click pe Cere o oferta personalizata, ma trimite pe o pagina invalida, doarece ati pus redirect spre adresa: http://pixeldrop/contact Logo-ul vostru nu prea arata bine, nu cred ca poate convinge pe cineva sa cumpere servicii de la voi. 1
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now