Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Verifica folderu de spam si verifica ca serveru unde ai hostat site-ul poate sa trimita mail-uri cu functia "mail()" de la PHP.

Daca tot nu merge, incearca cu SMTP.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• Moderators
Posted

Ai probat macat ce am zis eu? :AreYouSerious:

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• Moderators
Posted

Daca nu sti cum, de ce nu dai un search pe forum? Exista destule topicuri despre SMTP pentru a vedea cum sal configurezi.

Daca ai verificat folderu spam, ai verificat macar daca webhost-ul tau are activata functia mail() de la PHP?

Posted
39 minutes ago, gadeas said:

Daca nu sti cum, de ce nu dai un search pe forum? Exista destule topicuri despre SMTP pentru a vedea cum sal configurezi.

Daca ai verificat folderu spam, ai verificat macar daca webhost-ul tau are activata functia mail() de la PHP?

Am activata functia PHP mail dar nu am SMTP fara SMTP nu merge?

• Moderators
Posted

Fara SMTP ar trebuii sa mearga daca totu e configurat bine la host. 

Creeaza un fisier test_mail.php cu urmatoru continut:

<?php
mail("adresa_mail_aici", "Test subiect", "Test continut mail");

Adauga adresa de mail la care vrei sa trimiti, acceseaza adresa ODATA:

http://domeniu.ro/test_mail.php

Si verifica daca ti-a ajuns mailu, daca nu, inseamna ca ceva nu e bine, daca da, ceva nu e setat bine la IPB. Oricum dupa poze, totu pare sa fie niste limitari la webhost-ul free.

Poti incerca cu SMTP, pentru asta la mail delivery method alege SMTP si jos la SMTP Set-up seteaza datele pentru SMTP, daca nu sti care is, vorbeste cu firma webhost sa-ti deie datele.

- Host

- Port

- Username

- Parola

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.