Versace Posted December 23, 2016 Report Posted December 23, 2016 NU primes email de confirmare a parolei sau de uitare a parolei,de inregistrare,nu primesc nici un email,am urmatirot toate tutoriale de pe forum dar degeaba
Moderators gadeas Posted December 23, 2016 Moderators Report Posted December 23, 2016 Verifica folderu de spam si verifica ca serveru unde ai hostat site-ul poate sa trimita mail-uri cu functia "mail()" de la PHP. Daca tot nu merge, incearca cu SMTP. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
+Xep Posted December 23, 2016 Report Posted December 23, 2016 Din cate stiu hostinger nu foloseste "localhost" ci "mysql.hostinger.ro" Skype: marianbl7
Moderators gadeas Posted December 27, 2016 Moderators Report Posted December 27, 2016 Ai probat macat ce am zis eu? PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Versace Posted December 28, 2016 Author Report Posted December 28, 2016 11 hours ago, gadeas said: Ai probat macat ce am zis eu? Am verificat spam dar nu merge si nu stiu cum sa fac stmp sa mearga
Moderators gadeas Posted December 28, 2016 Moderators Report Posted December 28, 2016 Daca nu sti cum, de ce nu dai un search pe forum? Exista destule topicuri despre SMTP pentru a vedea cum sal configurezi. Daca ai verificat folderu spam, ai verificat macar daca webhost-ul tau are activata functia mail() de la PHP? PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Versace Posted December 28, 2016 Author Report Posted December 28, 2016 39 minutes ago, gadeas said: Daca nu sti cum, de ce nu dai un search pe forum? Exista destule topicuri despre SMTP pentru a vedea cum sal configurezi. Daca ai verificat folderu spam, ai verificat macar daca webhost-ul tau are activata functia mail() de la PHP? Am activata functia PHP mail dar nu am SMTP fara SMTP nu merge?
Moderators gadeas Posted December 28, 2016 Moderators Report Posted December 28, 2016 Fara SMTP ar trebuii sa mearga daca totu e configurat bine la host. Creeaza un fisier test_mail.php cu urmatoru continut: <?php mail("adresa_mail_aici", "Test subiect", "Test continut mail"); Adauga adresa de mail la care vrei sa trimiti, acceseaza adresa ODATA: http://domeniu.ro/test_mail.php Si verifica daca ti-a ajuns mailu, daca nu, inseamna ca ceva nu e bine, daca da, ceva nu e setat bine la IPB. Oricum dupa poze, totu pare sa fie niste limitari la webhost-ul free. Poti incerca cu SMTP, pentru asta la mail delivery method alege SMTP si jos la SMTP Set-up seteaza datele pentru SMTP, daca nu sti care is, vorbeste cu firma webhost sa-ti deie datele. - Host - Port - Username - Parola PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now