Jump to content

Recommended Posts

Posted

Șterge de la descriere chestia cu gametracker. Copiază codul corect de pe GT, că sunt anume pentru forum. Problema nu e de la platforma, uită-te la a-2 poză : link greșit, de aia iți dă '404 not found'.

• Moderators
Posted
22 minutes ago, sNok3. said:

Cred ca e de la IPB, reinstaleaza IPB...

Nu... Why.. Nu trebuie reinstalat nimic.

Este ceva normal fiindca nu asa se pune ce-a ce vrei tu sa pui (inteleg ca o iconita), iconitele nu trebuie sa contina niciun link, doar imaginea si probabil asta nu ar fi nici ce-a mai buna metoda sa o pui acolo direct, mai bine prin CSS.

Pentru a scapa de problema asta, va trebuii sa intri in baza de date si sa cauti categoria respectiva si sa editi de acolo categoria, mai exact trebuie sa stergi link-ul acela cu gametracker din titlu si gata, dupa vei putea edita categoria fara probleme.

Nu mai stiu exact cum se numeste tabla unde se afla categoriile, daca careva stie sa umble cu IPB 3 si inca mai are, ar putea sa se uite cum se numeste tabla aia si sa posteze aici, dar am impresia ca este "ipb_categories" sau probabil ceva de genu.

• Upvote 3

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.