HardKenzo Posted December 29, 2016 Report Posted December 29, 2016 Buna ziua am revenit cu o noua rugaminte , nu imi mai apare acel chenar cu diferite chestii pentru post-uri gen (tip de font , culoare , upload imagine , sa pui spoiler etc ) imi arata exact asa : Ce pot face ?
Moderators gadeas Posted December 29, 2016 Moderators Report Posted December 29, 2016 3. Elaboraţi conţinutul subiectuluiNu vă putem citi gândurile ca să ne dăm seama ce doriţi mai exact. Oferiţi o descriere clară şi concisă a problemei cu care vă confruntaţi Ce măsuri aţi luat deja pentru rezolvarea problemei? Ce ghiduri / tutoriale aţi încercat să folosiţi? PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
HardKenzo Posted December 29, 2016 Author Report Posted December 29, 2016 (edited) Ce as putea sa spun in plus ? Cand vreau sa creez un topic nou sau sa dau un reply trebuia sa imi apara un chenar in genul astuia insa mie nu imi arata deloc nici un chenar nici undeva sa il pot activa Platforma este IPB si nu stiu la ce am umblat eu si nu imi mai apare deloc. Tin sa mentionez ca a mers pana acum insa nu stiu la ce am umblat si nu mai apare . Tema este compatibila cu versiunea platformei Edited December 29, 2016 by HardKenzo
HardKenzo Posted December 29, 2016 Author Report Posted December 29, 2016 Puteti da close ca am rezolvat !
+strong Posted January 1, 2017 Report Posted January 1, 2017 On 12/29/2016 at 3:31 PM, HardKenzo said: Puteti da close ca am rezolvat ! Spune si cum ai facut asta. Poate mai are nevoie cineva. — steam
HardKenzo Posted January 2, 2017 Author Report Posted January 2, 2017 Am avut tema salvata inainte sa ii fac ceva modificari si dupa am luat pe rand fiecare lucru si nu a mai aparut undeva gresisem eu .
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now