+Mixlight Posted December 29, 2016 Report Posted December 29, 2016 Law Of Hell Romania - New Innovation Forumul a fost deschis in iarna acestui an (2016) fiind dedicat pasionatilor de gaming in general . Tema este inca in lucru incercand sa o personalizam cat mai original . Deasemenea va punem la dispozitie 2 servere : Urmand ca servereul de Teamspeak sa fie redeschis Oferim informatii in diferite domenii : Limbaje de programare , Software,hardware dar si in platforme web si jocuri ( CS,LOL,Metin, SAMP ) De asemenea avem conturi pe diferite retele : - Facebook - Steam - Gametracker
+Ezel.LCS Posted December 29, 2016 Report Posted December 29, 2016 Designul ar mai putea fi imbunatatit, mai ales meniul . De asemenea, e enervanta chestia cu logo-ul, dai click creeaza un nou tab, si aceeasi pagina. Ce am remarcat: Nu stiu daca e proiectul tau, PROIECTUL ,,AJUTĂ COPII NEVOIAȘI" - O campanie marca DELHOST & ACEHOST ROMÂNIA , insa te sfatuiesc sa scapi de cei de la acehost, sunt niste tepari, mai ales homenet, a luat de pe comunitatea mea 20 de euro in schimbul carora a promis anumite servicii de hosting si nici pana astazi nu le-am vazut, nu ca ar fi importanti banii, insa gestul conteaza. Cat despre initiativa, daca e si pe bune, te felicit. Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.
+Mixlight Posted December 29, 2016 Author Report Posted December 29, 2016 Proiectul nu este realizat de mine ci de detinatorii formelor de hosting , eu fiin doar un simplu simpatizand acestui proiect si promovandu-l Iti multumesc pentru sfaturi
HardKenzo Posted December 29, 2016 Report Posted December 29, 2016 Mai puteti lucra la tema insa ce ma deranjeaza cel mai mult si nu suport sa vad , insa cam peste tot la comunitatile astea abea noi facute in general vezi : 34 Membrii inregistrati si acum vine cea mai tare faza : 124 Au fost online . Ma lasi ? .. Lasati frate Traffic Generatorul ca nu rezolvati cu el nimic 1
Moderators gadeas Posted December 29, 2016 Moderators Report Posted December 29, 2016 Aaaaaand we're closing this one.. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Recommended Posts