Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bună! Îmi poți spune cum pot afla un IP?

Am nevoie urgent . Cineva tot îmi sparge contul de Facebook și îmi face probleme, 

Am schimbat și parola de la gmail și nr de tel dar tot îmi afla parola ..și primesc mesaje pe Facebook de la un utilizator necunoscut.  Nu are poze și nici date despre el. Ce pot face sa aflu cine e?

Posted

Pentru inceput poti sa iti schimbi parola de la gmail si de la facebook de pe alt dispozitiv, este posibil sa fi primit un keylogger. (reinstaleaza.ti windows ul sau poti incerca un antivirus)

Iar in continuare te poti folosi de acest site pentru ai afla ip-ul : http://grabify.link/

Ai si un tutorial video

• 2 weeks later...
Posted

Acela este un virus ! Nu este nici keylogger si nici un "hacker"

Tot ce poti face este sa reinstalezi windows-ul si dupa sa schimbi parolele !

• 2 weeks later...
Posted
On 10/1/2017 at 7:09 PM, Ruby said:

Acela este un virus ! Nu este nici keylogger si nici un "hacker"

Tot ce poti face este sa reinstalezi windows-ul si dupa sa schimbi parolele !

Keylogger-ul ce e ?

a lot of bla bla bla...

Posted
19 hours ago, Dan O. said:

Keylogger-ul e malware.

Pute-ai sa fii mai explicit

Keylogger-ul este un "virus" pe care tu l-ai luat in pc=ul tau dintr-un download oareceare , acest "virus" inregistreaza toate parolele de la conturile la care tu te-ai logat cat timp ai avut acel "virus" in pc , si le trimite pe o adresa de e-mail !

Ceea ce poti tu sa faci este sa dai un resinstall la windows !

• 2 weeks later...
Posted

Pretenas foloseste antivirus si niemni nu o sa mai aive treaba cu pcu tau dar din cate stiu la keyloger porturile sunt inchise!

DevilArena.Ro | Live The Game With Us

Gazduire WebHost Free acum alaturi de noi.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.