Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare

Intampin Urmatoare Problema

In error_log Primesc urmatorul cod:

SAMP

[02-Jan-2017 18:15:30 Europe/Bucharest] PHP Notice:  fwrite(): send of 15 bytes failed with errno=1 Operation not permitted in /home/domeniu/public_html/inc/SampQuery.class.php on line 66

Minecraft

[02-Jan-2017 18:15:28 Europe/Bucharest] PHP Notice:  fwrite(): send of 7 bytes failed with errno=1 Operation not permitted in /home/domeniu/public_html/assets/src/MinecraftQuery.php on line 174

E vorba de GameTracker nu se actualizeaza Serverele cu Datele in timp real, poate sa fie din vina celor de la Webhost?

Warning! Couldn't establish a connection to server -> 

Posted
12 minutes ago, Laur. said:

:| SI cum vrei sa te ajut? Posteaza codul sursa de pe acea linie. Cel mai probabil fisierul unde incerci sa scrii are permisiuni incorecte.

Poftim: la SAMP Query

fwrite($this->rSocket, $sPacket);

Si la MinecratQuery

$Data = FRead( $this->Socket, 4096 );

Posted

Da, codul incearca sa faca query la serverele de samp deschizand un socket. Ceea ce nu e permis de catre cei ce iti ofera webhost din motive de securitate. Nu ai ce face pentru ca nimeni intreg la minte nu iti va da privilegii mai mari la ei in sistem. Solutia e sa-ti iei un dedicat / vps si sa hostezi tu.

Uite socket-ul cand se creaza:

$this->rSocket = fsockopen('udp://'.$this->aServer[0], $this->aServer[1], $iError, $sError, 2);

Iar aceasta functie

fwrite($this->rSocket, $sPacket);
Incearca sa transmita un pachet care se face mai sus de fwrite socket-ului , care nu e deschis, deci da fail.
  • Upvote 1

Reborn.

Posted
1 minute ago, Laur. said:

Da, codul incearca sa faca query la serverele de samp deschizand un socket. Ceea ce nu e permis de catre cei ce iti ofera webhost din motive de securitate. Nu ai ce face pentru ca nimeni intreg la minte nu iti va da privilegii mai mari la ei in sistem. Solutia e sa-ti iei un dedicat / vps si sa hostezi tu.

Webhostul apartine celor de la Toolz.ro  la ei am avut hostat tot timpul acest Script pana de curand au alte nss-uri precum server.ro si tot de atunci primesc acele Info-uri in error_log

Posted
Just now, Gabriel™ said:

Webhostul apartine celor de la Toolz.ro  la ei am avut hostat tot timpul acest Script pana de curand au alte nss-uri precum server.ro si tot de atunci primesc acele Info-uri in error_log

Poate inainte te lasau cu privilegii mai mari , [ NU imi imaginez cum faceau o prostie ca asta ].  Si acum au migrat pe alte servere dedicate.

Operation not permitted

Inseamna ca nu ai acces pentru a deschide un socket.

Incearca sa iei legatura cu ei.

Reborn.

Posted
1 minute ago, Laur. said:

Poate inainte te lasau cu privilegii mai mari , [ NU imi imaginez cum faceau o prostie ca asta ].  Si acum au migrat pe alte servere dedicate.

Operation not permitted

Inseamna ca nu ai acces pentru a deschide un socket.

Am trimis un Ticket Sper sa imi rezolve Problema...

Nu eram convins 100% daca e de la script sau webhost....Tinand cont ca nu am umblat in niciun fisier php sa ii aduc modificari.

Multumesc mult de Informatie

Posted

Laur.

Ma intrebat cei de la host

Buna ziua,

Va rog sa ne spuneti pe ce porturi se conecteaza acel script si unde mai exact(ce IP).

Buna ziua,
Va rog sa ne spuneti pe ce porturi se conecteaza acel script si unde mai exact(ce IP).

porturile sunt pentru sa:mp si minecraft
Port 7777 si 25565

E bine cea ce le-am spus?

Posted
Just now, Gabriel™ said:

Laur.

Ma intrebat cei de la host

Buna ziua,

Buna ziua,

porturile sunt pentru sa:mp si minecraft
Port 7777 si 25565

E bine cea ce le-am spus?

Da , si la IP le zici ca e tracker si ca ai nevoie pe mai multe IP-uri.

Reborn.

• Dan O. locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.