Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am folosit functia search, nu veni sa imi spui tu mie asta, este doar un post si acela este al meu. Asa se fac posturile, vine unu ca tine si posteaza peste tot foloseste functia search.

• Downvote 1
Posted

Setări ?

Ce e aşa greu? Intri la ei pe site, faci un cont, îţi adaugi domeniu, o să-ţi dea ei nişte ns-uri, să schimbi la domeniu şi aia e, după din contul de pe site (cold cum îi zice) administrezi totul.

Posted
48 minutes ago, Awaken. said:

Setări ?

Ce e aşa greu? Intri la ei pe site, faci un cont, îţi adaugi domeniu, o să-ţi dea ei nişte ns-uri, să schimbi la domeniu şi aia e, după din contul de pe site (cold cum îi zice) administrezi totul.

Dacă au câte 12 ani, nai ce le face la copii, trebuie interisit internetul la aşa oameni, caută murăn gură.

[ Proecte ART ]
www.artweber.ro - Resurse de care are nevoie un designer si nu numai.

www.artimg.biz - Free upload images.

Posted
2 hours ago, Daniel9801 said:

Am folosit functia search, nu veni sa imi spui tu mie asta, este doar un post si acela este al meu. Asa se fac posturile, vine unu ca tine si posteaza peste tot foloseste functia search.

A postat gaby acolo si un tutorial. Nu e doar un post.. nici macar al tau nu e.

Sa nu mai spunem ca nu are nici o legatura cloudflare-ul cu IPB-ul, ci cu tot website-ul tau, deci si categoria unde ai postat e gresita.

Posted
 Dacă au câte 12 ani, nai ce le face la copii, trebuie interisit internetul la aşa oameni, caută murăn gură. 

Ai dreptate si tu, am gasit multumesc oricum, am scris si in first post ca nu e topicul bine pus... asta e, acum va dati doar cu parerea, jigniti etc etc

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.