+Fabi Posted January 12, 2017 Report Posted January 12, 2017 Salut PCT! Am si eu o problema. Cum pot sa fac ca textul daca este putin mai lung la un subforum, totusi sa se afiseze pe un singur rand? Sau sa reduc din spatierea intre coloanele subforumurilor, ca atunci sigur o sa incapa? Aici este un screenshot de pe forum, unde am pus sagetile sunt subforumurile cu numele mai lung de care ziceam, iar ce este intre 2 bare e spatierea dintre coloane. Please heeelp! http://imgur.com/a/iu5zq 1
+COOLPIX Posted January 12, 2017 Report Posted January 12, 2017 4 minutes ago, Fabi said: Salut PCT! Am si eu o problema. Cum pot sa fac ca textul daca este putin mai lung la un subforum, totusi sa se afiseze pe un singur rand? Sau sa reduc din spatierea intre coloanele subforumurilor, ca atunci sigur o sa incapa? Aici este un screenshot de pe forum, unde am pus sagetile sunt subforumurile cu numele mai lung de care ziceam, iar ce este intre 2 bare e spatierea dintre coloane. Please heeelp! http://imgur.com/a/iu5zq pai la mine arata normal
+Fabi Posted January 12, 2017 Author Report Posted January 12, 2017 Just now, O'Neill said: pai la mine arata normal Poti sa imi dai un screenshot? 1
+COOLPIX Posted January 12, 2017 Report Posted January 12, 2017 1 minute ago, Fabi said: Poti sa imi dai un screenshot?
+Fabi Posted January 12, 2017 Author Report Posted January 12, 2017 2 minutes ago, O'Neill said: Ai alta rezolutie la monitor cel mai probabil. Sidebar-ul iti apare?
+COOLPIX Posted January 12, 2017 Report Posted January 12, 2017 3 minutes ago, Fabi said: Ai alta rezolutie la monitor cel mai probabil. Sidebar-ul iti apare? Nu
+Fabi Posted January 12, 2017 Author Report Posted January 12, 2017 Rezolvat! Am mai marit width-ul de la wrapper si acum se vede ok! 1
+Fabi Posted January 12, 2017 Author Report Posted January 12, 2017 Just now, O'Neill said: incearca sa pui width in % nu px Pai în % este. Era 90% si acm la 91% se vede bine
+COOLPIX Posted January 12, 2017 Report Posted January 12, 2017 Just now, Fabi said: Pai în % este. Era 90% si acm la 91% se vede bine Bine, succes in continuare!
Moderators gadeas Posted January 12, 2017 Moderators Report Posted January 12, 2017 Ma mira ca nimeni nu i-a spus ca el are cateva sute de PX in partea dreapta de la LastPostInfo, si ca ar fi putut sa scada partea aia sa fie mai mica si incapea totu mai ok, pentru ca eu chiar nu vad sensu la spatiul acela liber fara sa fie folosit. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
+Fabi Posted February 5, 2017 Author Report Posted February 5, 2017 On 1/12/2017 at 3:09 PM, gadeas said: Ma mira ca nimeni nu i-a spus ca el are cateva sute de PX in partea dreapta de la LastPostInfo, si ca ar fi putut sa scada partea aia sa fie mai mica si incapea totu mai ok, pentru ca eu chiar nu vad sensu la spatiul acela liber fara sa fie folosit. Good idea... Daca imi spui si cum fac asta, esti cel mai tare.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now