Jump to content
  • 0

Modificare lățime statistici IPS 4

Valentin T.

Question

18 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Cum adica latimea statisticilor?

Edit:

<main role='main' id='ipsLayout_body' class='ipsLayout_container'>
<div id='ipsLayout_contentArea'>
                <div id='ipsLayout_contentWrapper'>

{template="breadcrumb" app="core" group="global" params="true, 'top'"}

{template="sidebar" if="theme.sidebar_position == 'left'" app="core" group="global" params="'left'"}

<div id='ipsLayout_mainArea'>

<a id='elContent'></a>

{advertisement="ad_global_header"}
                         {template="acknowledgeWarning" if="\IPS\Member::loggedIn()->members_bitoptions['unacknowledged_warnings']" params="\IPS\Member::loggedIn()->warnings( 1, FALSE )" group="global" app="core"}
                        {template="widgetContainer" group="global" params="'header', 'horizontal'"}
                        {$html|raw}

</div>
                    {template="sidebar" if="theme.sidebar_position == 'right'" app="core" group="global" params="'right'"}
                     {template="widgetContainer" group="global" app="core" params="'footer', 'horizontal'"}
                    {template="breadcrumb" app="core" group="global" params="false, 'bottom'"}
                  </div>
            </div>
            {template="inlineMessage" if="member.msg_show_notification and $conversation = \IPS\core\Messenger\Conversation::latestUnreadConversation()" app="core" group="global" params="$conversation->comments( 1, 0, 'date', 'desc' )"}
          </main> 

incearca asa daca merge nu sunt %100 daca merge

Edited by Kenvelo
Am dat edit nu sunt 100% dar incearca

• 0
1 hour ago, BebeGFX said:

Poti pune o poza?, eu tot nu imi dau seama unde va apare voua pe jumatate.

https://s30.postimg.org/tflc1on8h/Capture.png

In mod normal, dreptunghiul din stanga trebuie sa fie pe toata pagina.

Ceva este in neregula cu acest cod si am incercat sa schimb unele lucruri, dar nu am avut mari rezultate.

Edited by Valentin T.

• 0
7 hours ago, Valentin T. said:

https://s30.postimg.org/tflc1on8h/Capture.png

In mod normal, dreptunghiul din stanga trebuie sa fie pe toata pagina.

Ceva este in neregula cu acest cod si am incercat sa schimb unele lucruri, dar nu am avut mari rezultate.

Mi se pare ca am gasit ceva ceva, momentan nu am acces la un domeniu instalat cu ipb 4 sa incerc, trebuie sa scoti un cod si sa il muti deasupra.

Este vorba de  ipsBox , trebuie mutat deasupra la  ipsLayout_mainArea  dar daca crezi ca nu te descurci, nu incerca.

• 0
2 minutes ago, BebeGFX said:

Mi se pare ca am gasit ceva ceva, momentan nu am acces la un domeniu instalat cu ipb 4 sa incerc, trebuie sa scoti un cod si sa il muti deasupra.

Este vorba de  ipsBox , trebuie mutat deasupra la  ipsLayout_mainArea  dar daca crezi ca nu te descurci, nu incerca.

Nu inteleg unde trebuie ridicat codul.

In globaltemplate nu am gasit nici un "ipsBox".

• 0
9 minutes ago, BebeGFX said:

Nu se gaseste neaparat in globaltemplate, se poate gasi mai prin toate fisierele dar trebuie sa scoti acel cod din respectivul si sa il muti unde trebuie, incerc sa fac azi rost de un webhost sau un accces undeva si iti las un raspuns / edit.

Nu cred ca este problema in acel "ipsBox".

M-am uitat in cateva teme IPS 4 pe diferite forumuri si peste tot "ipsBox" este mai jos decat "ipsLayout_mainArea".

In +, am incercat prin f12 sa urc ipsBox mai sus si se strica aranjarea in pagina.

• 0
20 minutes ago, Valentin T. said:

Nu cred ca este problema in acel "ipsBox".

M-am uitat in cateva teme IPS 4 pe diferite forumuri si peste tot "ipsBox" este mai jos decat "ipsLayout_mainArea".

In +, am incercat prin f12 sa urc ipsBox mai sus si se strica aranjarea in pagina.

Problema rezolvata:

Mergi la Templates/core/front/search/search

si schimba codul acesta"

<div data-controller='core.front.search.main' data-baseURL='{url="app=core&module=search&controller=search" seoTemplate="search"}'>

{theme="ipsfocus_b1"}<h2 class="ipsType_sectionTitle">{lang="search_the_community"}<span class=' {{if $advanced}}ipsHide{{endif}}' data-role='searchBlurb'>: {$title}</span></h2>{theme="ipsfocus_b2"}
	<div class='ipsPad' data-controller='core.front.search.filters' id='elSearchFilters'>
		{$filters|raw}
	</div>{theme="ipsfocus_b3"}

<div id="elSearch_main" class='ipsSpacer_top' data-role='filterContent'>
		{{if !$advanced}}
			{template="results" group="search" params="$termArray, $title, $results, $pagination, $baseUrl, $count"}
		{{endif}}
	</div>
</div>

cu acesta:

<div class="searched" data-controller='core.front.search.main' data-baseURL='{url="app=core&module=search&controller=search" seoTemplate="search"}'>

{theme="ipsfocus_b1"}<h2 class="ipsType_sectionTitle">{lang="search_the_community"}<span class=' {{if $advanced}}ipsHide{{endif}}' data-role='searchBlurb'>: {$title}</span></h2>{theme="ipsfocus_b2"}
	<div class='ipsPad' data-controller='core.front.search.filters' id='elSearchFilters'>
		{$filters|raw}

{{if !$advanced}}
			{template="results" group="search" params="$termArray, $title, $results, $pagination, $baseUrl, $count"}
		{{endif}}
	</div>
</div>
</div>

• 0
10 minutes ago, HTML/CSS said:

Problema rezolvata:

Mergi la Templates/core/front/search/search

si schimba codul acesta"

<div data-controller='core.front.search.main' data-baseURL='{url="app=core&module=search&controller=search" seoTemplate="search"}'>

{$filters|raw}

{{if !$advanced}}
		{{endif}}
	</div>
</div>

cu acesta:

<div class="searched" data-controller='core.front.search.main' data-baseURL='{url="app=core&module=search&controller=search" seoTemplate="search"}'>

{$filters|raw}

{{if !$advanced}}
		{{endif}}
	</div>
</div>
</div>

Tot nu s-a rezolvat problema.

• 0
9 minutes ago, Valentin T. said:

Tot nu s-a rezolvat problema.

asa trebuie sa mearga oricum:

mergi in GlobalTemplate si cauta:

<a id='elContent'></a>

dupa codul de mai sus este codul acesta:

{template="acknowledgeWarning" if="\IPS\Member::loggedIn()->members_bitoptions['unacknowledged_warnings']" params="\IPS\Member::loggedIn()->warnings( 1, FALSE )" group="global" app="core"}
                        {template="widgetContainer" group="global" app="core" params="'header', 'horizontal'"}
                        {$html|raw}

apoi cauta:

si sub acest cod adauga acesta:

{template="widgetContainer" group="global" app="core" params="'header', 'horizontal'"}
                        {$html|raw}

Sa nu uiti sa stergi codul de sub 

<a id='elContent'></a>

Apoi in custom.css adauga acest cod:

.ipsBox:not(.ipsBox_transparent):not(.ipsModerated), .ipsAreaBackground_reset, .ipsPageHeader, .ipsComment, .ipsPager, .ipsTabs_panel,
.ipsWidget.ipsWidget_horizontal .ipsTabs_panel, .cCalendar, .acpBlock .ipsTable_zebra {
    margin-top: 15px;
}

• 0

Am tot stat si m-am gandit si se pare ca am gasit o rezolvare (insa nu stiu daca nu are si parti negative).

Am rezolvat problema respectiva utilizand style in html, si anume:

Template --> core --> global --> error si am adaugat un style numai pentru acest template:

<style>
  #ipsLayout_mainArea {
    display: block !IMPORTANT;
  }
</style>

Poate exista si metode mai bune, dar eu doar asa am reusit sa rezolv.

Edited by Valentin T.
  • Upvote 1

• 0
19 minutes ago, DeNyS. said:

Dacă fac cum ai zis tu Valentin, problema incă persistă : http://imgur.com/a/ueoCG 

Problema asta se rezolva doar asa, adica la mine am rezolvat asa:

mergi in GlobalTemplate si cauta:

<a id='elContent'></a>

dupa codul de mai sus este codul acesta:

{$html|raw}

apoi cauta:

si sub acest cod adauga acesta:

{$html|raw}

Sa nu uiti sa stergi codul de sub 

<a id='elContent'></a>

Apoi in custom.css adauga acest cod:

.ipsBox:not(.ipsBox_transparent):not(.ipsModerated), .ipsAreaBackground_reset, .ipsPageHeader, .ipsComment, .ipsPager, .ipsTabs_panel,
.ipsWidget.ipsWidget_horizontal .ipsTabs_panel, .cCalendar, .acpBlock .ipsTable_zebra {
    margin-top: 15px;
}
  • Upvote 1

• 0

Făcând cum ai zis tu @HTML/CSS se rezolvă. Mâine o să mă uit să văd dacă cauzează alte probleme. Mersi frumos, ți-am dat like-ul ca drept răsplată.

EDIT // - Dacă fac cum ai zis tu sus, problema la „search” se rezolvă. Pe lângă asta cauzează altă problemă. Check this : http://imgur.com/a/J8Zrz

• Nu luați in considerare partea blurată; tema este WIP.
  • Părțile in rosu insă sunt „problemele”.

Dacă fac cum a zis HTML/CSS in prima parte se repetă categoriile și adaugă un „nou” block de Widget unde am adaugat chat-ul pe full-width. 

A 2 parte este aia care e de default, cel putin așa mi sa intâmplat mie. 

• 0
2 hours ago, DeNyS. said:

Făcând cum ai zis tu @HTML/CSS se rezolvă. Mâine o să mă uit să văd dacă cauzează alte probleme. Mersi frumos, ți-am dat like-ul ca drept răsplată.

EDIT // - Dacă fac cum ai zis tu sus, problema la „search” se rezolvă. Pe lângă asta cauzează altă problemă. Check this : http://imgur.com/a/J8Zrz

• Nu luați in considerare partea blurată; tema este WIP.
  • Părțile in rosu insă sunt „problemele”.

Dacă fac cum a zis HTML/CSS in prima parte se repetă categoriile și adaugă un „nou” block de Widget unde am adaugat chat-ul pe full-width. 

A 2 parte este aia care e de default, cel putin așa mi sa intâmplat mie. 

La mine nu arata nici o problema data cum la tine..