Jump to content

Ce parere aveti de newegg.com?


Andrei T.

Recommended Posts

Salut! Am gasit un site numit newegg de unde poti cumpara componente pentru calculator si multe alte lucruri. Pe mine componentele ma intereseaza, adica am vazut ca sunt mai ieftine decat in romania. De exemplu i7-770K costa 1.480 lei si in romania costa 1.780. Diferenta este de 3 milioane sa zicem ca nu e foarte mare dar daca iti faci un calculator pe piese se strange cate un milion, cate doua si o sa se stranga acolo o diferenta destul de mare. Acum nu stiu astept si parerea voastra. Ce parere aveti de acest site? Ati mai auzit de el si merita sa achizitionezi de la ei?

P.S. Am vazut acum ca nu livreaza in Romania, dar am pe cineva in America. Nu stiu momentan nu m-am decis sa cumpar sunt doar curios.

Link to comment
Share on other sites

  • gaby changed the title to Ce parere aveti de newegg.com?

NewEgg.com este de incredere, doar ca nu livreaza in Romania. Si chiar daca ar livra/aduci produsul in Romania, se va adauga costul transportului, taxe vamale/TVA iar pretul final nu va mai fi atat de bun.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.