Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Ok, se pare ca mai lipsesc niste lucuri din zona asta. Am incercat cu sugestii, dar se pare ca nu intelege lumea. Va trebui sa cream niste reguli.

1. As prefera ca cel care posteaza topicul, sa fie cel care multumeste pentru review, si care anunta schimbarile. Daca se schimba ownerul, topicul se inchide, si se deschide altul, dupa ce vor fi schimbari noi.

2. Ma doare cand vad dublu post de pe o zi pe alta. AS vrea sa vad din ce in ce mai putine.

3. Postarile de gen "UP" vor trebui sa fie acompaniate de o lista de modificari care s-au adus site-ului. Modificari consistente, nu doar coloristic, sau "am rotunjit un colt in stanga sus..ce parere aveti?"

Va rog foarte mult. Incercati sa construiti fraze, nu doar propozitii scurte si de multe ori fara scop.

• Upvote 2
  • 3 weeks later...
Posted
16 minutes ago, Jah Khalib said:

Nu recomand  phasefx.ro  am dat 5 euro comanda pe o tema si fondatorul Seeker mea dat teapa am asteptat 2 zile si la urma mea dat ignore.
comunitate de teari am sa revin cu poze cu dovezile poftim dovada precum ca iam trimis 5 euro http://prntscr.com/e6y13h

Ce legatura are widers.ro cu phasefx.ro? Si daca prin absurd ar avea, cu ce drept vii in acest topic destinat parerilor WIDERS (nu PHASEFX) sa aduci astfel de afirmatii? Doamne..

Rezolva-ti nene problemele. Si de unde pana unde Phasefx este inregistrata sub numele de Firstblood Hosting? :))
Si pe deasupra unde sunt dovezile? Nu stiu nimic despre tranzactiile voastre, singurul lucru care m-a deranjat este ca comentezi aiurea in topicul destinat forumului Widers.

• Upvote 1

ECILA.RO gaming network

Posted
2 minutes ago, Jah Khalib said:

Pentru ca seeker , e detinatorul principal. al comunitatii widers si phasefx.ro 
Sunteti tepari , infometati de 5 euro :))

O zi buna ;3

Ok, continui. Nu-i problema. Te rog sa inveti sa te exprimi in lb. romana corect. "Sunteti tepari" astept dovezile cum ca eu am dat in viata mea vreo teapa. Si mai astept si dovezile cu Seeker :D.
Cya.

• Downvote 2

ECILA.RO gaming network

Posted
6 minutes ago, Kovac said:

Ok, continui. Nu-i problema. Te rog sa inveti sa te exprimi in lb. romana corect. "Sunteti tepari" astept dovezile cum ca eu am dat in viata mea vreo teapa. Si mai astept si dovezile cu Seeker :D.
Cya.

am sa postez in curand dovezile stai lin doar ca sa gasesc pe steam conversatia ca el mea dat block si ignore oricum sunt dovezi ca aim trimis 3 euro apoi 2 euro, cat depsre limba romana , sunt rus nu Roman. 

• Upvote 1
Posted
13 minutes ago, Jah Khalib said:

Pentru ca seeker , e detinatorul principal. al comunitatii widers si phasefx.ro 
Sunteti tepari , infometati de 5 euro :))

O zi buna ;3

Seeker detine doar Widers.ro, atat.

Posted

Misto tema, sper ca nu o inchideti iar sa instalati ipb4 dupa care stati 2 saptamani si iar reveniti pe ipb3 ;)) cam asa ati facut inainte... So, ramaneti pe ipb3 ca e the best.

• Upvote 1

76561198153954509.png

Posted
1 hour ago, naRf ™ said:

Misto tema, sper ca nu o inchideti iar sa instalati ipb4 dupa care stati 2 saptamani si iar reveniti pe ipb3 ;)) cam asa ati facut inainte... So, ramaneti pe ipb3 ca e the best.

Asta vom face. Multumim pentru feedback.

• Upvote 1
  • Downvote 1

ECILA.RO gaming network

• Moderators
Posted
4 hours ago, Jah Khalib said:

am sa postez in curand dovezile stai lin doar ca sa gasesc pe steam conversatia ca el mea dat block si ignore oricum sunt dovezi ca aim trimis 3 euro apoi 2 euro, cat depsre limba romana , sunt rus nu Roman. 

Conversatia ce ai inceput nu a avut niciun sens in acest topic, pe viitor creeaza un topic in http://pctroubleshooting.ro/forum/69-domenii-si-web-hosting/ cu dovezi si informatii clare despre teapa daca tot e sa fie ceva.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted
On 10/2/2017 at 2:27 PM, naRf ™ said:

On 10/2/2017 at 3:39 PM, Kovac said:

Asta vom face. Multumim pentru feedback.

https://www.extreamcs.com/forum/anunturi/vand-domenii-t335313.html

A ținut mult, într-adevăr.

• Upvote 1

a lot of bla bla bla...

Posted
18 hours ago, Alexandru C. said:

Nu stiu eu nimic, din cate poti vedea Seeker a deschis topicul ala. El e proprietarul si el face ce vrea cu domeniul.

Puteti inchide topicul, eu nu stiu nimic. Banuiesc ca se va inchide, nu am vorbit nimic cu el dar daca a postat aia puteti inchide.

ECILA.RO gaming network

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.