Jump to content

Propunere mutare cereri manipulari foto


Recommended Posts

Salut, de ceva vreme vad sectia de "grafica 2D si 3D" floodata cu topicuri "cerere logo" "cerere banner" "cerere iubire" etc. Majoritatea cererilor sunt la fel, create de utilizatori cu 10 post-uri.

Salut fratie, fa mie un banner fein din bannerul de la comunitatea X oXoXoX .  Intra pe salam^striat.euvc sa-ti iei marimile dacolo, vezi sa iesa bine. Va pupa Jhean :*

bump, bump, bump, bump, bump, bump, bump, bump, bump

Inteleg rolul acelei categorii dar de fiecare data ultimul topic e ceva "cerere icon youtube, voi fi vedeta" si nimeni nu apuca sa vada creatiile utilizatorilor deoarece tot timpul apar cereri noi.

Din acest motiv vad ca multi nu mai posteaza acolo (inclusiv eu). In loc sa vezi discutii despre desen si arta, tu vezi 7000 cereri banner. Iar cand intri in "photoshop/creatii" vezi cateva topicuri vechi, uitate. Un topic cu vizualizari multe este un topic in care s-a postat recent si apare in prima pagina. Cererile fiind multe si bump-uite tot timpul sunt cu "postari" recente. Sectia "grafica 3d si 2d" a devenit sectia "cereri munca gratis plux"

Daca se poate muta sectia de cereri atunci ar putea fi resuscitata "grafica 2d si 3d". Poate ar aduce noi membri care vor sa-si arate lucrarile dar in acelasi timp ramanand sectia de cereri nu s-ar pierde vizualizarile ei si utrilizatori care o folosesc (abuzeaza)

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Bun, dar categoria "cereri" sa fie mutata din grafica 3d si 2d. Eu tot vedeam "cerere x" pe gemuletul cu ultima postare si nu mai intram in subforum.

acum cateva zile am observat cat de multi postasera cu lucrari acolo, dar n-apucasera sa apara pe forum

De ex:

Eu vad ca e iar o cerere, nu mai intru. Pot fi 500 de posturi despre arta, desen si tu sa nu-ti dai seama ca au postat alti despre arta/desen, deoarece vezi "cerere logo", nu te intereseaza si dai scroll mai jos. Iar cum multi stau la paine gratis de obicei doar ei apar in preview-ul ala mic.

Screenshot_2.png

Link to comment
Share on other sites

29 minutes ago, VladOcs said:

Sau in "Web Design & Website Review"

Toate cererile tin de website-uri, Banere, no icon, icon pentru forum, logo

Pentrru mine, daca e sa pui forumul respectiv acolo, nu-si are rostul sa zicem asa. Am inteles, majoritatea cererilor sunt legate de comunitati, in general website-uri, dar chestiile respective, fiind ele logo-uri - avatare - semnaturi este mai bine sa stea la locul lor la sectia PS-ului. Cel putin asa cred c-ar fi mai bine.

Link to comment
Share on other sites

Eu zic ca ele pot sta in oricare din cele 2 categori. Dar din moment ce web design & Review este deja floodat de "cereri review" nu il incurca si "cereri avatar"

Edit: Sau sa fie in spam zone. Asa nu se iau in considerare posturile si lumea nu mai face posthunt

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.