Alex GFX Posted January 28, 2017 Report Posted January 28, 2017 (edited) Salut, de ce cand vreau sa am inregistrez ma baga pe lux-host ? Help pls. Ce trebuie sa sterg si de unde ? Edited January 28, 2017 by Alex GFX
Alex GFX Posted January 28, 2017 Author Report Posted January 28, 2017 http://evoskill.ro/forum/index.php?
Alex GFX Posted January 28, 2017 Author Report Posted January 28, 2017 (edited) Gata am rezolvat eu. Mersii ca ai incercat sa ma ajuti Gata, am gasit problema Edited January 28, 2017 by Alex GFX
Alexandru C. Posted January 28, 2017 Report Posted January 28, 2017 30 minutes ago, SHINELCO said: Trimite un PM cu adresa forumului. Daca ajuta la rezolvarea problemei,in acest caz,user-ului ii este permisa reclama. Deci daca ai nevoie de link catre site pentru a vedea detaliat despre ce este vorba,te rog sa nu mai ceri link-ul in privat deoarece poate si altii vor avea nevoie. a lot of bla bla bla...
SHINELCO Posted January 28, 2017 Report Posted January 28, 2017 1 minute ago, Alexandru C. said: Daca ajuta la rezolvarea problemei,in acest caz,user-ului ii este permisa reclama. Deci daca ai nevoie de link catre site pentru a vedea detaliat despre ce este vorba,te rog sa nu mai ceri link-ul in privat,poate si altii au nevoie. Ok, daca nu se considera reclama, nu se va mai repeta 1
Moderators gadeas Posted January 28, 2017 Moderators Report Posted January 28, 2017 Citeste punctu #2 si #3. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
+Căpșunelu Posted January 28, 2017 Report Posted January 28, 2017 2 hours ago, Alex GFX said: Gata am rezolvat eu. Mersii ca ai incercat sa ma ajuti Gata, am gasit problema Daca ai rezolvat problema, lasa aici rezolvarea ca sunt useri care cauta aceasta problema.
Alex GFX Posted January 28, 2017 Author Report Posted January 28, 2017 System--->System Settings--->Ad Code Inregistration- Aici nu era bine pus banner-ul in header
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now