Jump to content

Recommended Posts

Posted

Propun exluderea "chestiei" "Lasa-mi forumu aici si da-mi acces si iti rezolv eu" din categoria IP Board.
Multi membri care intra pe PCT nu gasesc raspunsul, ci doar "mersi m-a ajutat de ex. Alex".
Moderatori, astept un raspuns de la voi.

• Downvote 1

Posted

Ai dreptate,insa trebuie sa fie valabil doar pana la ambasadori,deoarece daca un membru da acces altui membru si se intampla ceva,vom fi noi vinovati.

• Upvote 1

a lot of bla bla bla...

• Moderators
Posted
6 hours ago, Alexandru C. said:

Ai dreptate,insa trebuie sa fie valabil doar pana la ambasadori,deoarece daca un membru da acces altui membru si se intampla ceva,vom fi noi vinovati.

Daca un membru nou da acces altui membru care nu este Ambassador sau mai mare, e pe propria raspundere, eu unul nu i-am facut nimic si nici tu, nu vad de ce am cadea noi vinovati. Ar trebui sa gandeasca si membri putin cui ii dau acces.

Despre faza ca ar trebui scos, nu as spune nici da si nici nu, in schimb cred ca voi adauga in regulament o regula noua pentru cazurile astea prin care persoana care rezolva problema sa posteze solutia odata ce a rezolvat problema sau un link spre alt topic in care se rezolva problema. Cu asta s-ar evita lipsa de raspunsuri in topicurile de genul.

• Upvote 2

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• Moderators
Posted

Adaugata regula, pareri, modificari, sugestii, puteti oferii aici.

Regula este:

UPDATE 1.5: -  Dacă un membru se oferă să rezolve problemă prin teamviewer, skype sau direct pe forum, membru respectiv sau autoru topicului sunt obligați să posteze soluția pas cu pas sau un link spre alt topic unde se poate găsii soluția.

- În cazul în care vreți să oferiți AdminCP cuiva, recomandăm să se ofere doar la membri cu gradul Ambassador sau mai mare.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.