Jump to content

Recommended Posts

Posted
15 hours ago, AnDrEy. said:

Salut ! Mă puteți ajuta să fac și eu acest "panou" de autentificare:

fbfe547626b5444480a261dc6b60d4b3.png

La sa link forum unde ai vazut tema, sau trimite link la forum in PM cu tema aceasta

Posted

Cea ce areti u aici este un generator de code pt asa ceva da sincer sa fiu nu mai stiu cum era o sa ma uit prin istornic daca mai dau de el!

DevilArena.Ro | Live The Game With Us

Gazduire WebHost Free acum alaturi de noi.

Posted
8 hours ago, Alex6ndru said:

Îl găsești în tema blz.

Bine inteles ca il gaseste acolo...
De ce sa faci topic cu aceeasi informatie daca aceeasi informatie este mai sus ?

On 2/5/2017 at 0:45 PM, BebeGFX said:

Acel panou se afla pe tema blz, daca o cauti o gasesti.

Evita postu daca nu ajuta pe om la nimic.

[ON] Tema nu este pe net, deci nici cum nu o sa poti lua codu, doar sa aiba cineva in PC tema...
        Roaga pe cineva care se pricepe sa-ti faca ceva asemanator.

Posted
5 minutes ago, Căpșunelu said:

De ce sa faci topic cu aceeasi informatie daca aceeasi informatie este mai sus ?

[ON] Tema nu este pe net, deci nici cum nu o sa poti lua codu, doar sa aiba cineva in PC tema...

De ce sa-mi bat capul sa cer la altii ? Cand aici este un site de suport 

oG2BN9d.gifAnDrEy.QG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted
1 hour ago, Căpșunelu said:

E nu zau?, daca o cauti pe fileshare gasesti 50 de rezultate cu tema blz, tema este, voi nu stiti sa cautati.

Si cum sa evit postul daca pe tema aceea se afla user menu + acel sistem la registre ?, postul meu este util cam 80% restul de 20% se  afla in cunostintele lui de cautare / modificare .

Posted
2 hours ago, AnDrEy. said:

De ce sa-mi bat capul sa cer la altii ? Cand aici este un site de suport 

Site de suport ca site de suport, dar dacă Doamne ferește vrea vreun user să ieși cu ceva în tărtăcuță ? Mă dau pe mine ca exemplu. Eu încerc să le dau informațiile membrilor în așa fel încât să bage la cap să nu mai fie de 5000000000000000000000000000000000000000 de ori aceeași problemă, pe același ''site de suport'', topic scris de același user.

1 hour ago, BebeGFX said:

E nu zau?, daca o cauti pe fileshare gasesti 50 de rezultate cu tema blz, tema este, voi nu stiti sa cautati.

Si cum sa evit postul daca pe tema aceea se afla user menu + acel sistem la registre ?, postul meu este util cam 80% restul de 20% se  afla in cunostintele lui de cautare / modificare .

Unii poate vor să fie în Anonymous JR. și strecoară ceva pe lângă temă.[key logger, alea, alea]. Acum nu o lua ca hate sau ceva, dar nu întotdeauna fileshare, zippyshare, etc sunt cele mai bune site-uri de trafic de fișiere. Am încercat-o pe pielea mea. Cred că înțelegi despre ce vorbesc.

ON: Am căutat ceva pe net, și din păcate nu am găsit tema ''blz'', așa că concluzia mea este că nu este pe net . Dacă nu te-am plictisit cu romanul scris mai sus, lasă-mi comunitatea unde ai văzut acel Panou.

• Upvote 1

"Sufletele cele mai întunecate nu sunt cele care aleg să existe în iad, ci acelea care aleg să evadeze și se mută în tăcere printre noi." - Samuel Loomis (Halloween)

Posted
17 minutes ago, ZEW said:

Site de suport ca site de suport, dar dacă Doamne ferește vrea vreun user să ieși cu ceva în tărtăcuță ? Mă dau pe mine ca exemplu. Eu încerc să le dau informațiile membrilor în așa fel încât să bage la cap să nu mai fie de 5000000000000000000000000000000000000000 de ori aceeași problemă, pe același ''site de suport'', topic scris de același user.

Unii poate vor să fie în Anonymous JR. și strecoară ceva pe lângă temă.[key logger, alea, alea]. Acum nu o lua ca hate sau ceva, dar nu întotdeauna fileshare, zippyshare, etc sunt cele mai bune site-uri de trafic de fișiere. Am încercat-o pe pielea mea. Cred că înțelegi despre ce vorbesc.

ON: Am căutat ceva pe net, și din păcate nu am găsit tema ''blz'', așa că concluzia mea este că nu este pe net . Dacă nu te-am plictisit cu romanul scris mai sus, lasă-mi comunitatea unde ai văzut acel Panou.

http://www.filehost.ro/cauta.file?q=blz

Uh, ultima tema sau prima, amandoua sunt lafel numai ca una are un update in +

Descarca fara griji, de acolo am luat si eu tema + tot acolo am urcat si eu tema aia

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.