Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare! M-am decis de curând să fac un site de povești, numai pentru telefon și am căutat o temă pentru mobil. Am găsit-o, am descărcat-o, dar nu-mi convin niște lucruri.

Așa că apelez la voi, sperând că mă puteți ajuta.

1.

Prima întrebare: Vedeți cum e textul de acolo, fără rând nou, cum e aici pe forum. Cum aș putea să fac să afișeze textul pe fiecare rând, de exemplu: 1 să fie pe un râd, 2 pe alt rând, etc.

2. http://imgur.com/hzclURg

Cum aș putea să adaug "Last post by" și numele topic-ului, poate și data.. și dacă se poate și descrierea(dacă nu, măcar last post by, numele și data..)

Mulțumesc! Dau +1

• Moderators
Posted

Este asa din simplu motiv ca tema este pentru mobil. Ai putea pune "Last post by" dar si-ar pierde farmecu de tema pentru telefon, pe telefon nu ai ditamai spatiu ca si cum vezi tu acolo.

Textul este asa daca nu ma insel pentru ca IPB 3 nu a fost niciodata foarte prietenos cu telefonu, daca tot vrei un forum specializat si doar pentru telefon, ti-as recomanda sa folosesti IPS 4.X, pentru ca a fost gandit si pentru tablete / telefoane, mai ales cand e vorba de skinning.

• Upvote 1

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted
9 hours ago, gadeas said:

Este asa din simplu motiv ca tema este pentru mobil. Ai putea pune "Last post by" dar si-ar pierde farmecu de tema pentru telefon, pe telefon nu ai ditamai spatiu ca si cum vezi tu acolo.

Textul este asa daca nu ma insel pentru ca IPB 3 nu a fost niciodata foarte prietenos cu telefonu, daca tot vrei un forum specializat si doar pentru telefon, ti-as recomanda sa folosesti IPS 4.X, pentru ca a fost gandit si pentru tablete / telefoane, mai ales cand e vorba de skinning.

Problema e că nu știu dacă o să-mi suporte host-ul, e free..și decât să-mi cadă din 5 în 5 minute..

Posted
45 minutes ago, Daizuke said:

Problema e că nu știu dacă o să-mi suporte host-ul, e free..și decât să-mi cadă din 5 în 5 minute..

Dacă host-ul e Hostinger ți-l suportă (are PHP 5-7, MySQL). 

Posted

Daca vrei sa faci un site pentru mobil nu iti recomand ipb ,

pe de alta parte poti incerca wordpress sau un portal , sau myBB cred ca ar fii cea mai buna alegere in parerea mea

Posted
12 minutes ago, unknown said:

Daca vrei sa faci un site pentru mobil nu iti recomand ipb ,

pe de alta parte poti incerca wordpress sau un portal , sau myBB cred ca ar fii cea mai buna alegere in parerea mea

Cum a zis și gadeas, dacă folosești IPB 4.X o să ai tot ce-ți trebuie. Platforma este 'responsive', adică că se adaptează la fiecare resoluție (fiind smartphone - tablet - pc). 

Nu zic că și Worpress merge dar ești limitat. Nu ai 'acces la codul sursă'. IPB este 'free open source' - că ai acces la tot etc. 

---

Eu iți recomand IPB 4.X dacă vrei așa ceva. 

EDIT -- @unknown. Open source: mă refer la cod. Că poți modifica/adăuga chestii după bunul plac. Că trebuie să ai licență și tot ce vrei, normal, trebuie să plătești. Nimic nu e gratis. 

Posted
1 minute ago, DeNyS. said:

Cum a zis și gadeas, dacă folosești IPB 4.X o să ai tot ce-ți trebuie. Platforma este 'responsive', adică că se adaptează la fiecare resoluție (fiind smartphone - tablet - pc). 

Nu zic că și Worpress merge dar ești limitat. Nu ai 'acces la codul sursă'. IPB este 'free open source' - că ai acces la tot etc. 

---

Eu iți recomand IPB 4.X dacă vrei așa ceva. 

nu stiam ca este free open source adica trebuie sa platesti pentru licenta si pentru eliminarea copyright , oricum ipb si ips sunt diferite

• Moderators
Posted
1 hour ago, DeNyS. said:

Actually.. Wordpress este free open source si IPB este limitat, pur si simplu fara licenta, nu ar trebuii sa ai acces la cod, adica nu ai un loc public de unde poti downloada IPB decat daca ai licenta cumparata la ei. Ca exista nulled este total alta treaba, dar daca nu ar exista nulled, nu ar fi open source deloc.

La wordpress poti sa faci mult mai multe chestii si mult mai simplu pentru simplu fapt ca au documentatie, ce-a ce IPB 3.X nu a avut aproape deloc oficiala si IPS 4.X incearca si ei saracii ceva, dar lipseste probabil vro 60-70% din documentatie.

Eu tot raman la recomandarea pe IPS 4.X daca vrei forum responsive, daca vrei un simplu site unde sa publici stiri, tutoriale, etc, atunci probabil ar fi mai ok Wordpress.

• Upvote 1

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Vă apreciez răspunsurile tuturor. 

O să fac cum zici tu, gadeas..instalez ipb 4.X. Plus că am intrat un pic la voi pe site, de pe telefon și am văzut că arată destul de frumos. Puteți da T/C!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.