Zx. Andrew Posted February 6, 2017 Report Posted February 6, 2017 Bună eu sunt Andrei, stau în Arad am 14 ani. Ştiam de această comunitate de mult, de 2 ani, când nu ma descurcam la skinning in IP.B iar acum m-am gândit să mă alătur comunităţii. Fac GFX Design de 2 ani, aproape 3, iar Web Design de câteva luni dar încă mă consider novice în aceste domenii. Sper să ne înţelegem bine. Salut! 1 Foloseste-mi orice lucrari sau siteuri/scripturi vrei dar pastreaza copyrightul.
Alexandru C. Posted February 6, 2017 Report Posted February 6, 2017 Salut, In primul rand doresc sa-ti urez bun venit printre noi iar in al doilea rand,daca ai nevoie de ceva imi spui,iti sunt dator ! a lot of bla bla bla...
+leonardo23 Posted February 6, 2017 Report Posted February 6, 2017 Bine ai venit ! Imi place prezentarea ta.
Ștefan A. Posted February 7, 2017 Report Posted February 7, 2017 welcome ^^ Implementează LGSL în descrierea categoriilor
+Al3x Posted February 7, 2017 Report Posted February 7, 2017 Welcome ! DevilArena.Ro | Live The Game With Us Gazduire WebHost Free acum alaturi de noi.
gaby Posted February 7, 2017 Report Posted February 7, 2017 Salut si bine ai venit printre noi Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now