Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutari, sunt interesat sa cumpar ceva (un parfum, poate si un ceas) de pe elefant.ro pentru ca le-am gasit la niste preturi mai bune fata de celelalte magazine, doar ca pentru ca e ceva diferenta de pret, nu as vrea sa iau vreun fake, mai bine dau 50 de lei in plus si sa stiu ca e original decat sa ma zgarcesc si sa iau o replica/un fake. Asadar, are cineva de pe aici experiente cu elefant.ro? Sunt de incredere? Produsele sunt originale?

Multumesc!

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

Posted

Salut, am cumparat cateva produse din categoriile mentionate de tine, de pe elefant.ro, iar tot ce am comandat pana acum a fost original.

De asemenea, ai retur gratuit in termen de 30 de zile de la primirea produsului, in caz ca nu esti multumit de produs.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Da, vezi conditiile de returnare: http://www.elefant.ro/termeni-si-conditii#politicaderetur

Parfumurile se pot returna desigilate, in termen de 30 zile de la livrare insa fara a fi consumate si doar in ambalajul original al acestora.

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 1 month later...
Posted

si eu mi-am pus problema asta. cautam de ceva vreme un parfum pe care nu l-am gasit prin magazine, dar il aveau pe elefant. l-am luat si parca sa zic ca mirosul nu era chiar ala pe care mi-l aminteam eu. cu toate astea nu cred ca sunt fake,,,

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.