Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Adaugi un simplu marquee la titlu:

<marquee>Textu care vrei</marquee>

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted
2 hours ago, Alexandru C. said:

Salut,

urmărește acest tutorial, faci exact la fel doar că în codul acela,trebuie să adaugi și acel marquee.

vezi ca nu ai lasat tutorialul.

update members set title='<marquee><b><span style="color:#FF030D">Administrator</span></b></marquee>' where member_id='1';

înlocuieşti:

#FF030D cu culoarea dorită;

Administrator cu conţinutul dorit;

şi 1 cu id-ul tău.

• Upvote 1
Posted

Nu prea cred ca isi are rost aces post dar din cate stiu "marquee" este depasit in html5.

Foloseam si eu elementul respectiv la zona de parteneriat si imi apareau erori in consola. In schimb am folosit css-ul pentru a reda efectul/animatia respectiva.

Posted
3 hours ago, Alex6ndru said:

vezi ca nu ai lasat tutorialul.

update members set title='<marquee><b><span style="color:#FF030D">Administrator</span></b></marquee>' where member_id='1';

înlocuieşti:

#FF030D cu culoarea dorită;

Administrator cu conţinutul dorit;

şi 1 cu id-ul tău.

------------------------------------

Mi se misca tot, user-title, avatarul, etc.

• Moderators
Posted
2 hours ago, Xep said:

Nu prea cred ca isi are rost aces post dar din cate stiu "marquee" este depasit in html5.

Foloseam si eu elementul respectiv la zona de parteneriat si imi apareau erori in consola. In schimb am folosit css-ul pentru a reda efectul/animatia respectiva.

Dar IPB 3.X este departe de HTML5, so... nu vad problema sa foloseasca marquee.

• Upvote 1

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• 4 weeks later...
Posted
On 2/13/2017 at 10:00 AM, Alex6ndru said:

Inseamna ca textul pus este prea lung si nu s-a inchis marquee, mergi in phpmyadmin si mareste din tabelul members cate simboluri pot fi in el.

Sau fa-ti un membertitle mai scurt.

Da, era din cauza textului prea lung. Ma poti ajuta sa meresc numarul de caractere din phpmyadmin ca nu reusesc.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.