Jump to content

ctOS.ro


Recommended Posts

Am lansat ctOS.ro, unde sper să vă găsiți răspunsul la orice întrebare / nelămurire pe care o aveți. E un sistem avansat și foarte rapid. Scrieți-mi dacă găsiți bug-uri sau dacă aveți vreun feedback, îl ascult. :)

Site-ul rulează pe un VPS (SSD) cu Ubuntu 16.04 și 4 GB RAM. Conturile sunt activate manual, în afară de cele care sunt conectate prin rețelele de socializare. 

Numai bine.

 • Upvote 2

Battle Arena - https://forum.battlearena.ro

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Așa e când internetul ăsta e atât de mare iar tu te limitezi doar la forum-urile cu nulled. Deloc corect, prost informat și când ești prost informat scrii și prostii.

ctOS.ro folosește platforma Discourse, am scris câteva articole ca site-ul să nu fie gol, menționând sursa. În schimb, site-ul se axează pe informație și ajutor, cu toții avem nevoie să învățăm sau un loc unde să găsim rapid rezolvarea problemei noastre, prin urmare este important în primul rând să înțelegem o problemă și abia apoi să primim o soluție. Nu invers.

Numai bine.

 • Upvote 1
 • Downvote 1

Battle Arena - https://forum.battlearena.ro

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Am mai vazut un forum asemanator, exact aceeasi platforma si bazat pe aceleasi chestii. Numele imi scapa momentan. Platforma este foarte frumoasa si profesionala.
Mie personal nu imi place logo-ul, parca este prea simplu, si nici favicon-ul. Dadea mai bine un logo mai profesional.
Am facut si eu cont si am sesizat urmatoarele:
Primesti mesaj privat si iti apare acea bulina verde care te atentioneaza. Cand dai click pe avatarul tau acea bulina se deplaseaza cativa mm in stanga.
5erALW3.png  -  iDoenxI.png
Deasemenea mi se pare urat acel patrat alb care apare ca background.
La fel si cand intri pe profil. Se creaza acele chenare de un rosu mai stins care sunt cam urate, iar la Activitate / Sumar nu exista iconite si la Notificari / Mesaje / Preferinte apar.
Sugerez daca tot aveti chestia aceea cu Ecuson utilizator sa adaugati ceva ecusoane, deoarece acum nu aveti niciunul.
La crearea unui subiect nou, sectiunea: Sisteme de operare are descriere in romana, Feedback descriere in engleza air restul nu au. Fie faceti descrieri in romana, fie in engleza la toate, sau la niciuna.
LggsGUQ.png
Imi place ca membrii pot vedea istoricul editarilor topicurilor, si acea previzualizare in momentul in care faci un subiect nou sau cand raspunzi la un subiect.
Am vazut ca aveti niste emoticoane destul de faine pe forum.
Mi se pare cam mare spatiul in momentul in care dai un reply, dintre text si butoane:
mFb5K5F.png
In rest mi se pare un site destul de ok. 
 

 • Upvote 1

HazZaRD  - Official Youtube Channel
Daca iti place o postare facuta de mine, apasa pe butonul
qKwBcLl.png in semn de multumire.

Link to comment
Share on other sites

@Kovac, copilaș, te-ai simțit când am scris de nulled? Te înțeleg, o să crești tu. :drinks:

@HazZaRD, din nou, apreciez feedback-ul tău complex. Mai sunt site-uri în România care folosesc această platformă, este open source - doar că ai nevoie de un VPS și minim 2 GB RAM să o instalezi. Într-adevăr, platforma este excelentă! :)

Logo-ul rămâne acesta, poate să fie oarecum îmbunătățit dar nu foarte mult - tot pe același principiu aș merge și da, sunt de acord că favicon-ul merită o schimbare - poate ai tu câteva sugestii. Nu ai cum să schimbi background-ul alb care apare în header cu o altă culoare pentru că strici totul - trebuie evidențiat cumva că ai dat click acolo.

Ecusoanele sunt cele default de la platformă: https://ctos.ro/badges/41/primul-emoji

Așa cum este scris și pe site,  Discourse nu e 100% tradus în limba română. Deși aveți opțiunea selectării unei variante românești nefinalizate, vă recomand să utilizați varianta în limba engleză.

Trebuie retușat, mai sunt câteva bug-uri mici în .CSS la temă - am să încerc să le corectez. Dacă vreți să aruncați o mână de ajutor și totodată să vă testați cunoștințele, puteți să-mi scrieți. :)

Numai bine.

Edited by grande_ecks

Battle Arena - https://forum.battlearena.ro

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, grande_ecks said:

@Kovac, copilaș, te-ai simțit când am scris de nulled? Te înțeleg, o să crești tu. :drinks:

Nu adultule, da' te spargi prea mult si devii enervant. Eu nu ma mai ocup cu forumuri nulled ce nu tin mai mult de 3 saptamani.
Dar totusi as prefera un forum nulled populat decat un forum ca battlearena mort cu licenta. :))

 • Upvote 1
 • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

Imi place, nu este rău. Insă, câteva chestii le-aș schimba:

 • http://i.imgur.com/MPEmjRw.png -- Atunci când pui mouse-ul pe „nou, top, necitite” aș schimba hover-ul. Roșul ăla zici că-i mort. 
 • Atunci când ești in topic și dai jos, navbar-ul se redimensionează și ai: logo - titlu - tag (jocuri ca ex.), eu aș scoate categoria/tag-ul respectiv. Nu stă bine.

//

Imi place foarte mult ca site. De curiozitate am umblat prin el să văd cum se  miscă, am dat refresh și pot să zic că este rapid. Imi place interfața, insă cu puține schimbări ar fi mai frumos. Imi place atunci când dai pe „toate categoriile” că ai categoriile respective cu o culoare unică. Frumos că este „responsive”, pe mobil nu am găsit probleme.

In general imi place, dar așa, dacă e să faci un update la aspectul site-ul tău ți-aș sugera să faci ceva mai complex din punct de vedere vizual.

 • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Apreciez feedback-ul @DeNyS., într-adevăr aspectul vizual poate să fie îmbunătățit substanțial - cum este un proiect non-profit și gratuit, poți ajuta și tu și ceilalți la un design mai bun. Cunoștințele mele sunt medii, așadar vă aștept cu câteva coduri pentru o schimbare. :P

De asemenea caut moderatori pentru a ajuta cu informații și ajutor pe ceilalți utilizatori. Da, se mișcă rapid din cauza SSD-ului și pentru că folosesc 4 GB RAM, platforma cere minim 2 GB. 

Numai bine.

 • Upvote 1

Battle Arena - https://forum.battlearena.ro

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...
 • 2 months later...
 • Dan O. locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.