Husky. Posted March 1, 2017 Report Posted March 1, 2017 Salut,as dori sa-mi spuneti si mie care placa video e mai buna in raport pret-calitate,dintr-un i5 si un Procesor AMD Vishera, FX-8300 3.3GHz box ( http://www.pcgarage.ro/procesoare/amd/fx-8300-33ghz-box/),am citit din reviewuri ca s-ar apropia de un i5 si daca stiti cumva cam cate fps as prinde in csgo si pe ce setari.Daca aveti alte sugesti pentru un procesor bun cam pe la acest pret 500-600 lei ar fi minunat sa-mi spuneti si mie.Am citit ca unii au probleme cu coolerul si ca nu e prea bun,as vrea daca puteti si un cooler bun.Multumesc.
Zx. Andrew Posted March 1, 2017 Report Posted March 1, 2017 (edited) Ce-a care se ocupa de FPS-uri e placa video, conteaza si ce i5 iar nu cred ca te refereai la placa grafica integrata deoarece procesoarele AMD nu au procesor grafic integrat Sincer eu ca placa video la 500-600 lei, ti-as recomanda sa mai strangi bani dar o recomandare ar fi un RX 460 sau un GTX 1050 in combinatie cu Vishera. Edited March 1, 2017 by Zx. Andrew Foloseste-mi orice lucrari sau siteuri/scripturi vrei dar pastreaza copyrightul.
Moderators Dan O. Posted March 2, 2017 Moderators Report Posted March 2, 2017 AMD va fi mereu mai ieftin ca Intel. Iar multi zic ca merg la fel de bine ca Intel. Sincer eu sunt fan Intel, si nu as putea sa te ajut prea mult pe partea de AMD. Dar daca mergi pe cost, atunci mergi pe AMD.
Husky. Posted March 3, 2017 Author Report Posted March 3, 2017 Ma scuzati,de procesor era vorba.Vreau sa-mi cumpar un i5,dar am vazut acest anunta,pretul acestui procesor este ca al unui i3,dar am citit de la altii ca se apropie de performanta unui i5 si ca singura lui problema este coolerul.Vreau sa stiu daca exista mare diferenta ca si fps in jocuri gen csgo,ca sa stiu ce procesor sa iau.
+VladOcs Posted March 3, 2017 Report Posted March 3, 2017 ia un i5. Daca e la pret de i3, sunt 2 optiuni. 1 e magie violet cu 8 nuclee 2. e pocnitoare Oare care o fi..... Acuma depinde ce placa de baza ai sau vrei
Moderators gadeas Posted March 6, 2017 Moderators Report Posted March 6, 2017 Un i5 la 520 lei sigilat nu gasesti, abea aproape la pret dublu incep i5-urile. Daca tot e sa dai atat, ar trebuii sa te intrebi daca chiar ai nevoie in momentu de fata de el urgent sau poti avea rabdare 2-3 luni pentru sa iasa pe piata noiile chipuri Ryzen 5 de la AMD. Va fi cel mai sigur la pretu unui i5 si va ajunge probabil la performanta lu un i7, poate chiar putin mai buna cum bine au demostrat cu noiile chipuri Ryzen 7 1700X si 1800X. AMD-urile is bune cand e vorba sa folosesti multe nuclee deodata, la aplicatiile care folosesc doar un singur nucleu todeauna va bate un procesor Intel, mai ales ca la gaming majoritatea jocurilor nu stie sa profite de procesor cum trebuie, un Intel iti va garanta cateva cadre in plus. 2 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
+VladOcs Posted March 7, 2017 Report Posted March 7, 2017 Amdurile sunt bune la multe nuclee? N-ai auzit de bulldozer atunci. Chiar diwcutau despre cum nucleele de pe ryzen nu sunt pt gaming, mai mult pt multitasking si rendering
Moderators gadeas Posted March 7, 2017 Moderators Report Posted March 7, 2017 2 hours ago, VladOcs said: Amdurile sunt bune la multe nuclee? N-ai auzit de bulldozer atunci. Chiar diwcutau despre cum nucleele de pe ryzen nu sunt pt gaming, mai mult pt multitasking si rendering Pai da, si eu ce am zis? Daca nu ai aplicatii, jocuri care sa foloseasca mai mult de un nucleu, nu prea ai ce face cu un AMD, is mai bune doar daca te ocupi cum ai spus tu de rendering sau ca ai nevoie foarte mult de multitasking. Aici fiind vorba de CSGO si mai mult fps, un Intel ti-ar fi mai ok decat un AMD, poate ar fi mai ok doar daca astepti Ryzen 5. 1 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
+VladOcs Posted March 8, 2017 Report Posted March 8, 2017 Inainte de ryzen, procesoarele amd erau paleta rau. Tin minte bulldozer cum folosea doar 4-5 nuclee aproape tot rimpul si majoritatea programelor nu erau optimizate bine pentru el, deci rulau ca pe un dual core. Plus curent mult si temperaturi de cuptor
Moderators gadeas Posted March 8, 2017 Moderators Report Posted March 8, 2017 18 minutes ago, VladOcs said: Inainte de ryzen, procesoarele amd erau paleta rau. Tin minte bulldozer cum folosea doar 4-5 nuclee aproape tot rimpul si majoritatea programelor nu erau optimizate bine pentru el, deci rulau ca pe un dual core. Plus curent mult si temperaturi de cuptor Dar asta se intampla si daca aveai un Xeon cu 8 nuclee. Programele care nu mergeau bine pe 8 nuclee, nu mergea bine pe niciunu din ele. Temperaturi de cuptor poti avea si cu Intel, nimic nou. Nu am fost nici eu fan de AMD, dar sincer noua serie care au scos arata bine ca si pret / performanta fata de Intel. Si asta e bine si pentru userii de Intel, sa speram ca Intel cu toata lansarea asta de Ryzen sa scada si ei preturile si sa fie concurenta cat mai mare pe piata sa beneficiam toti de preturi mai mici PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
+VladOcs Posted March 8, 2017 Report Posted March 8, 2017 Bine, ca si temperatura cu consum de energie intel a fost tot timpul cu 2 pasi inainte. Sunt curios daca va avea raspuns intel. Din moment ce au zis ca se orienteaza spre hardware pentru mobile
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now