Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, ShoczCD said:

Tema devilzone editată puțin la meniu / maintitle și puțin footer, deci nu este ceva nou.Nu știu dacă voi ați avut prima dată tema sau ei, sau cum stă treaba.

Nu am nimic cu voi, nu mă înțelege greșit, am făcut o comparație minoră.Până la urmă am ajuns și eu la concluezia că o temă nu mai contează pe un forum.Pe orice forum găsești categorii, idei la fel ș.a.m.d

Felicitări că sunteți licențiați, asta vă dă un + să continuați fără să trăiți cu ideea că puteți să fiți închiși, și mai presus de asta aveți orice update disponibil la zi.

Nu stii cum sta treaba da tot iti bagi nasu'. Zici ca ai ajuns la "concluezia" ca tema pe un forum nu mai conteaza nimic, dar totusi in reply-ul lasat de tine vorbesti doar de aia. 

• Like 1

a lot of bla bla bla...

Posted
Just now, Alexandru C. said:

Nu stii cum sta treaba da tot iti bagi nasu'. Zici ca ai ajuns la "concluezia" ca tema pe un forum nu mai conteaza nimic, dar totusi in reply-ul lasat de tine vorbesti doar de aia. 

Nu ca jur ca nu o sa ma mai bag in asemenea topicuri nu am cu cine sa discut si nici nu am pretentii sa inteleaga cineva mesajul spus de mine.Pai in pastele masii de treaba, am ajuns eu la concluzia asta, dar am lasat si o parere despre tema.Ce dracu e ma asa  greu de inteles? Faceti fratilor 1000 de comunitati pe care sa fiti doar voi si cu colegii de clasa.Daca imi dau cu parerea imi sare lumea in cap.

Stiu ce am zis, dar am zis sa las si o parere sau mai bine zis o comparatie.

• Like 1

WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]

Posted
7 minutes ago, ShoczCD said:

Nu ca jur ca nu o sa ma mai bag in asemenea topicuri nu am cu cine sa discut si nici nu am pretentii sa inteleaga cineva mesajul spus de mine.Pai in pastele masii de treaba, am ajuns eu la concluzia asta, dar am lasat si o parere despre tema.Ce dracu e ma asa  greu de inteles? Faceti fratilor 1000 de comunitati pe care sa fiti doar voi si cu colegii de clasa.Daca imi dau cu parerea imi sare lumea in cap.

Stiu ce am zis, dar am zis sa las si o parere sau mai bine zis o comparatie.

Prietene, ti-am sarit in cap cum zici tu, deoarece ce esti prost informat dar tot ai lasat reply-ul ala fara nici un sens. Daca citeai 2-3 reply-uri in acest topic, aflai ca tema de pe darkmind, e cea originala. Iti zic 100% sigur ca asa deoarece sunt prieten bun cu cel care a creat acea tema. Subiect inchis :D

• Sad 1

a lot of bla bla bla...

Posted

Sincer la cum știu cât îl duce capu pe @HaLoGeK cred că ar fi putut lucra și mai bine de atât, o parte din aspect l-am mai văzut și-n alte teme create de el și din cauza asta sunt dezamăgit, potențialu lui este unul mai mare.

Succes în continuare.

Posted
On 6/10/2017 at 1:29 PM, Sebastian C. said:

Sincer la cum știu cât îl duce capu pe @HaLoGeK cred că ar fi putut lucra și mai bine de atât, o parte din aspect l-am mai văzut și-n alte teme create de el și din cauza asta sunt dezamăgit, potențialu lui este unul mai mare.

Succes în continuare.

Citez: "Lucrez in functie de cat ma plateste".

• Like 1

a lot of bla bla bla...

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted
3 hours ago, Liquid said:

ce sa i ceri lu halogek aceasi tema pe fiecare forum..

platiti degeaba StrongTAZ e bun

Si asta-i problema ta ce fac eu cu bani ? 

Inteleg ca inca il mai folosesti m2front.jpg 

Dar iti propun sa faci un upgrade , sau sa-ti faci un control la ochi .

Posted
4 hours ago, Liquid said:

Cred ca glumesti sau nu stii despre ce vorbesti. 

• Like 1

a lot of bla bla bla...

Posted
4 hours ago, Liquid said:

Ho bă! Acum nu intrece limita, că ceea ce ai zis acolo, este de ban permanent.

• Haha 1
Posted
18 hours ago, Alexandru C. said:

Cred ca glumesti sau nu stii despre ce vorbesti. 

pur si simplu culoare este schimbata aceasi tema a mai fost pe cateva comunitati sa le zic?

• Like 1
Posted
15 minutes ago, Liquid said:

pur si simplu culoare este schimbata aceasi tema a mai fost pe cateva comunitati sa le zic?

N-are rost sa vorbesc cu tine pe subiectul asta pentru ca vad ca esti paralel. 

a lot of bla bla bla...

• 1 month later...
Posted

UP ! :) , din cauza unor probleme am trecut pe xenforo o platforma mult mai optimizata decat ipb, pe saptamana vitoare o sa fie  gata tema :)

Momentan pe forum e doar o tema, editata de mine de la cea officiala, doar ca sa nu fie forumul alb.

Posted

In general platforma pe care o folositi este destul de faina si are anumite functii care pe IPB nu se gasesc.
Daca stiti cum sa aranjati forumul pe aceasta platforma, va fi ceva frumos la final.
Daca tema aceasta este temporara nu prea avem ce review-uri sa dam, fiind practic una simpla.
Asteptam sa vedem tema finala pentru forum :)

• Like 1
  • 2 weeks later...
Posted
18 hours ago, Skits V said:

Si e rip , nu mai sunt comunitatile ce au fost odata

Ce comunitatea a fost darkmind ? o detineam aproape de 2 ani de zile, si nu e rip pentru ca va incepe halogek in curand un proiect. 

• 4 weeks later...
Posted
On 07.10.2017 at 8:47 PM, Alexandru C. said:

Citez: "Lucrez in functie de cat ma plateste".

Altii pentru 40-50€ iai rup o zi spatele in strainatate , el pentru 40€ , 50€ face o tema si o arunca pe toate comunitatile si le mai face un logo si aia e tema . Pacat ca lucreaza bine :) 

Un nou proiect !!!Invision-Romania.Ro 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.