Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, TodirelPetrisor said:

Si alti incearca sa dea tzepe cu teme de pe internet :(

Mai bine taceai "buddylove" !

Vinzi teme care sunt gratis pe internet, rusine !

ON : Frumos designul, felicitari Halogek !

Daca le gasesti gratis , ti le dau tie pe toate si iti dau si site-ul.

e plin site-ul de oameni ca tine . Cum am mai zis si ma devreme pe extream :) 

va bagati si voi in seama ca aveti ce face . 

Un nou proiect !!!Invision-Romania.Ro 

Posted

indiferent de ce ai sub capota masini, cel mai important - este cine stă în spatele volanului!

Succes, pote acuma nu veţi reinstala earăşi platforma.

• Like 1

[ Proecte ART ]
www.artweber.ro - Resurse de care are nevoie un designer si nu numai.

www.artimg.biz - Free upload images.

Posted
58 minutes ago, TodirelPetrisor said:

Normal ca ne bagam, nu iei teme de le google si le vinzi !

Nu te mai da mare webdesigner, ca nu esti !

Oamenii ca mine ? Da, oamenii ca mine care iti strica tentativele de teapa !

Nu are rost sa ma cobor la nivelul tau , ca o sa ma bati cu experienta , mai bine iti dau dreptate , ai dreptate sunt un tepar . Ai dreptate , sunt un tepar cand inapoiez banii altora daca nu sunt multumiti de ceva , ai dreptate dragul meu ! 

Multumesc de reclama . :) 

daca tot sunt un tepar cum zici tu , adu te rog dovada , si hai sa vorbim privat ca nu vreau sa stric review-ul oamenilor :) 

multumesc .

app , nu am dat si nu am sa dau vreodata o teapa , stium cum e sa muncesti dragul meu . 

Acum te rog , astept dovada ca sunt un tepar , sau ca temele le gasesti gratuit pe net , si app spre informarea ta nu ma dau webdesigner . 

Pace frate :) 

Un nou proiect !!!Invision-Romania.Ro 

Posted

De ce faceti off topic.. ?

Tema e abia la 60 %, in mare parte a fost facuta in "graba", mai e de munca la ea.

Comunitatea nu o mai detin eu ci halogek, asa ca nu conteaza de cate ori am reinstalat, si asta ar fii a doua oara :))).

• Like 1
Posted
6 hours ago, buddylove said:

Altii pentru 40-50€ iai rup o zi spatele in strainatate , el pentru 40€ , 50€ face o tema si o arunca pe toate comunitatile si le mai face un logo si aia e tema . Pacat ca lucreaza bine :) 

Si nu inteleg care e problema ta. Bine face daca lumea e proasta si accepta, el aprofita. 

a lot of bla bla bla...

Posted
1 hour ago, Alexandru C. said:

Si nu inteleg care e problema ta. Bine face daca lumea e proasta si accepta, el aprofita. 

Idem Alexandru

Tema arata destul de bine insa peste 1 saptaman mai vad 10 forumuri cu design impumutat :)) ca na doar sa copieze stiu 

Userinfopanel-ul (stiu ca nu asa se numeste pe xenforo , dar asa sunt obisnuit sa spun) e cam simplu , nu am vazut butoane de like desi in meniul de profil ai Likes

Logo-ul ar trebuie sa aiba redirect spre /forum deoarece multa lume da refresh la pagina apasand pe logo 

Posted
On 3/6/2017 at 12:43 AM, Valentin T. said:

Salut,

Am decis să deschid acest topic cu scopul de a afla părerile voastre despre comunitatea DarkMind.

Suntem online din data de 12 martie 2016.

Momentan nu deținem o licență, însă dacă vom ajunge să ne dezvoltăm mai mult, atunci poate vom achiziționa una.

În mare parte, aș dori să aflu părerile voastre referitoare la design, dar și la structura forumului: ce vă place, ce nu vă place, ce ați vrea să schimbăm etc.

Sunt binevenite atât părerile pozitive, cât și cele negative.

Link forum: https://darkmind.ro/forum

Buna, DarkMind a fost infiintata in Octombrie 2014. Forumul a fost al meu, dar dat mai departe la altcineva sa aiba grija de el pentru ca eu nu mai aveam timp. Am inteles ca acum a ajuns pe mainile lui Halogek. Ma bucur ca inca mai exista comunitatea si ii urez bafta noului "Fondator". Frumoasa tema chiar daca inca este in lucrare.

Posted
2 hours ago, Sn!k3rs said:
Th
Urmatorul update este pe 3.03.2017 mama dar 1 an a trecut de cand nu s-a facut acel update tema e super super super fain doar ca trebuie terminata

Maturizeaza-te :)), o sa editam chiar nu ne am dat seama wtf

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.