+lolek Posted February 11, 2007 Author Report Posted February 11, 2007 Eu as vrea sa imi incep un site ed la 0 dar nustiu cu ce si cum sa il ac Ajutor PLSS Am cautatu pe dar .. I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport
+Smeagoll Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 Inainte de a posta foloseste optiunea cauta....poate a fost postat subiectul odata !!!Uitete aici!
+lolek Posted February 11, 2007 Author Report Posted February 11, 2007 Scuze Data viitoare asa osa fac I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport
mariushca Posted July 16, 2007 Report Posted July 16, 2007 pai foloseste www.myforum.ro ... un exemplu ... forum-ul meu www.thebestman.myforum.ro ! ... inregisteaza-te (daca doresti) si dai la "Invitatii pe MyForum" ... cere o invitatie si noi iti vom da si vei putea face un forum linistit si cum vrei tu fara ca cei de la MyForum sa iti aprobe contul...ca iti aproba cine stie cand
+Al3xXys Posted July 16, 2007 Report Posted July 16, 2007 omg iar faci reclama la forumul tau ? ash zice sa te intorci acolo ( Nu-ti risca viata pentru niste fise Nici daca pare c-ai in fata usi inchise Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise Sa te-apropii de ce numesti acum vise.
+St3aLth-CS Posted July 16, 2007 Report Posted July 16, 2007 mariuse Lolek sa referit la cum sa isi faca site nu forum PS: incearca sa folosesti butonul HTML si nu mai fa atata reclama la forumu' tau ! peste tot am vazut www.thebestman.myforum.ro scz de
gaby Posted July 16, 2007 Report Posted July 16, 2007 as vrea sa incetati cu SPAM-ul ca sa nu recurg la warnuri si in prealabil la banari (mariushica) ti-am mai spus sa nu iti mai faci reclama la forum.Daca mai vad odata ca nu respecti o regula voi recurge la fapte. : Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
kix_mc3 Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 Un site de la 0 il faci cu notepad sau amcromedia, + Photoshop si altele.. Photoshop Romania, resurse, si tutoriale exclusive!
evo_vii Posted July 28, 2007 Report Posted July 28, 2007 Hmmm ... daca nu va suparati am eu un link in care explica cat de cat cum faci un site de la 0 in NOTEPAD ! http://www.noshit.bro.ro/viewtopic.php?t=162 Sper ca nu va suparati pentru reclama ! VTuning.RO - Comunitate de Virtual Tuning
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now