Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Bună ziua pct, eu sunt PoseidonN iar mai jos aveți toate informațiile despre forumul red-graphics.

1.Cine sunt fondatorii acestui forum

Fondatorul acestei comunități sunt eu ( PoseidonN ), iar alături de mine în echipă sunt Data și the kraken, 2 developeri cu multă experiență în spate.

2.Ce planuri avem?

Plănuim să lucrăm pe 2 fronturi și anume ( gratuit și contra-cost )

Acest lucru nu este pentru a păstra banii doar pentru noi, ci pentru a duce cât mai sus acest proiect.Iar ca să fiu și mai clar, 80% din donațiile sau cererile contra-cost vor fi investite în întreținerea acestui forum sau pentru eventualele concursuri și proiecte pe care le vom avea.

3.Cum recrutăm echipa?

Nu va fi ceva complicat ca și recrutare dar cerințele vor fi destul de mari, deoarece ne dorim să recrutăm persoane mature și cu o experiență decentă pentru a vă oferi vouă cele mai bune condiții și lucrări.Se vor deschide anumite topicuri unde vor fi postate atât cerințele cât și locurile disponibile.

4.Parteneriate

Nu facem parteneriate cu comunități neserioase.Pentru un parteneriat comunitatea trebuie să ofere seriozitate și mai ales să fie de durată.

Nu trimiteți oameni pentru parteneriate, singurele persoane acreditate să deschidă un topic în zona cu parteneriate sunt fondatorii comunităților respective.

5.Cine va răspunde în zona contra-cost?

Momentan sunt doar eu ( PoseidonN ), dar pe viitor vom recruta și alte persoane.

FORUM : http://red-graphics.com/forum/

INDEX : OFF

CERTIFICAT SSL: OFF

LICENȚ IPB : ON

Vă așteptăm atât părerile negative cât și cele pozitive.

Atenție acesta nu este un forum de gaming.

Forumul este la început, știm că este mult de muncă ca să îl aducem sus.

Edited by PoseidonN

Posted
6 minutes ago, PoseidonN said:

Bună ziua pct, eu sunt PoseidonN iar mai jos aveți toate informațiile despre forumul red-graphics.

1.Cine sunt fondatorii acestui forum

Fondatorul acestei comunități sunt eu ( PoseidonN ), iar alături de mine în echipă sunt Data și the kraken, 2 developeri cu multă experiență în spate.

2.Ce planuri avem?

Plănuim să lucrăm pe 2 fronturi și anume ( gratuit și contra-cost )

Acest lucru nu este pentru a păstra banii doar pentru noi, ci pentru a duce cât mai sus acest proiect.Iar ca să fiu și mai clar, 80% din donațiile sau cererile contra-cost vor fi investite în întreținerea acestui forum sau pentru eventualele concursuri și proiecte pe care le vom avea.

3.Cum recrutăm echipa?

Nu va fi ceva complicat ca și recrutare dar cerințele vor fi destul de mari, deoarece ne dorim să recrutăm persoane mature și cu o experiență decentă pentru a vă oferi vouă cele mai bune condiții și lucrări.Se vor deschide anumite topicuri unde vor fi postate atât cerințele cât și locurile disponibile.

4.Parteneriate

Nu facem parteneriate cu comunități neserioase.Pentru un parteneriat comunitatea trebuie să ofere seriozitate și mai ales să fie de durată.

Nu trimiteți oameni pentru parteneriate, singurele persoane acreditate să deschidă un topic în zona cu parteneriate sunt fondatorii comunităților respective.

5.Cine va răspunde în zona contra-cost?

Momentan sunt doar eu ( PoseidonN ), dar pe viitor vom recruta și alte persoane.

FORUM : http://red-graphics.com/forum/

INDEX : OFF

CERTIFICAT SSL: OFF

LICENȚ IPB : ON

Vă așteptăm atât părerile negative cât și cele pozitive.

Atenție acesta nu este un forum de gaming.

Forumul este la început, știm că este mult de muncă ca să îl aducem sus.

Ce pot sa spun acuma, doar iti urez sa iti realizezi planurile , cu privinta al forumului tau. Pe parcurs vom vedea ce va fi.

Succes!

• Upvote 1
Posted (edited)

Culorile numi plac , parca nu-i de design.

Edited by Gregory
  • Upvote 1
  • Downvote 4

[ Proecte ART ]
www.artweber.ro - Resurse de care are nevoie un designer si nu numai.

www.artimg.biz - Free upload images.

Posted
1 hour ago, Gregory said:

Culorile numi plac , parca nu-i de design.

Momentan forumul este în perioada beta, pe parcurs te asigur că aspectul va fi îmbunătățit și vor fi introduse și mai multe funcții pentru simplificarea sarcinilor sau traiului pe forum.

ON: Vă mulțumesc frumos pentru păreri, mai aștept și alte sfaturi/sugestii.

Posted

Imi place tema, frumoasă. Cel mai mult imi place ca arată gen ips 4.x.

Aș schimba logo-ul, cel actual, părerea mea este urât.

In stanga, la meniu unde este 'create account - sign in' vedeți ce ii faceți. Creații un stil anume sau folositi stilul de la meniu (forums - members etc).

Maintitle la fel ca sus. Adaugații un padding: 10px;

Frumos userInfoPane. Oricum, ca inceput frumoasă. Câteva ajustări și o să fie perfectă.

Posted
26 minutes ago, DeNyS. said:

Imi place tema, frumoasă. Cel mai mult imi place ca arată gen ips 4.x.

Aș schimba logo-ul, cel actual, părerea mea este urât.

In stanga, la meniu unde este 'create account - sign in' vedeți ce ii faceți. Creații un stil anume sau folositi stilul de la meniu (forums - members etc).

Maintitle la fel ca sus. Adaugații un padding: 10px;

Frumos userInfoPane. Oricum, ca inceput frumoasă. Câteva ajustări și o să fie perfectă.

Iti multumesc pentru sfaturi, o sa iau in considerare tot ce ai spus mai sus.

26 minutes ago, Alex6ndru said:

O dovadă, ceva?

Mesaj trimis.

Posted
3 minutes ago, Alkatraz said:

7998ef71108f6900dc0d3ec78ddaf573.png 

Eu zic sa adaugi in acel chenar cum este la acea sageata si am mai multe idei, dar de ce ai oprit mesajele pe forum?

Te rog frumos sa imi explici la ce te referi ca nu inteleg.

Posted
3 minutes ago, Andreeas Z. said:

sa pui footer-ul in locul săgeții , ce e asa greu de inteles ?:))

on: bafta , dar ai facut degeaba site-ul, o sa ai nevoie de noroc , nu de succes

Ma prind mai greu de explicatii.

O sa te trec in cartea de replici celebre "O sa ai nevoie de noroc nu de succes" :)) no h8 - glumesc.

3 minutes ago, Alkatraz said:

Sa adaugi la footer_utilities un box-shadow, cum este si cel de mai sus:  rgba(0,0,0,0.35) 0px 1px 3px, eu zic ca ar da mai bine.

Ok, o sa luam in considerare la un urmator update al temei.

Posted

După o lungă discuție cu staff-ul m-am decis să trec pe IPB 4 și să o fac clean fără mutare de pe 3 pe 4.

O să revenim cât de curând cu o temă nouă & multe alte lucruri.

Posted

Am revenit cu o temă compatibilă cu penultima versiune de IPB 4 ( 4.1.18 )

Logo-ul momentan va rămâne neschimbat.

Căutăm:

Administratori

Grafic Designeri

Web Designeri

Organizatori concursuri (AOTW/SOTW/LOTW/BOTW)

Vă reaștept cu o părere despre forum, categorii, aspect ș.a.m.d  + un cont și un share să știe și prieteni voștrii că existăm.

• Upvote 1
Posted

gata , a fost deajuns :AreYouSerious:

• Downvote 1

[ Proecte ART ]
www.artweber.ro - Resurse de care are nevoie un designer si nu numai.

www.artimg.biz - Free upload images.

Posted

Căutăm

Administratori

Grafic Designeri

Web Designeri

Organizatori (AOTW/SOTW/BOTW/LOTW/ ș.a.m.d)

@Caut persoana dispusa sa creeze o tema pe IPB 4 originala varianta white.Tin sa mentionez ca in acelasi timp ofer si gradul de fondator permanent pe forumul red-graphics.

Eu ma voi ocupa personal de imaginile ce alcătuiesc tema + noul logo al comunității.

!Doresc sa colaborez cu o persoana serioasa si care doreste sa se implice in proiectul RED-GRAPHICS.

FORUM: http://red-graphics.com/forum/

SITE: http://red-graphics.com/

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.