TheLegend27 Posted March 11, 2017 Report Posted March 11, 2017 Mi am cumparat un xfx rx 480 8 gb si vreau sa va intreb cum se face alimentarea la el URGENT
Moderators gadeas Posted March 19, 2017 Moderators Report Posted March 19, 2017 Din cate vad eu in poza asta: Pare sa ai nevoie de un 8-pin PCIE connector. In functie de ce sursa ai, o sa ai direct conectoru disponibil sau nu, daca nu, va trebuii sa cumperi un molex adaptator pentru 8 pini PCIE, de unde? Nu stiu unde se gaseste la voi. Trebuie sa fie ceva de genu: Spoiler PS: Daca tot ai nevoie urgent, why not google it? Aici nu este nimic urgent. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Moderators Dan O. Posted April 5, 2017 Moderators Report Posted April 5, 2017 Recomandarea ar fi sa nu folosesti adaptor molex -> PCIE 8-pin. Daca nu are sursa, s-ar putea sa prajesti sistemul. Mai bine investesti intr-o sursa noua. Dar, poti sa te risti, si sa folosesti adaptor. PS: alimentarea se face de obicei prin infigerea cablului de la sursa in mufa de la placa video. hard(ware)-sex PPS: la tine toate-s urgente ? crezi ca esti pe OLX aici ??
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now