Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut probabil deja mulți mă știți aș dori să vă prezint proiectul creat de Pinu - proskill.

Tema este creată de phasefx și editată nu foarte mult de mine și Pinu.

Câteva imagini:

Screenshot_1.thumb.png.4b931e6789914b65f5bfcc190c76e2d5.pngScreenshot_2.thumb.png.790e4b424a1a06faa81463a799539744.pngScreenshot_3.thumb.png.4116ecc68a012231f38cd7969f046c9f.pngScreenshot_4.thumb.png.030cb049f52b8dda636608308bdfa597.pngScreenshot_5.thumb.png.2d79ecc65010232697eef8720cf69f92.png

Suntem în căutare de staff experimentat și dornic de a face ceva creativ.

Dacă aveți ceva propuneri le puteți posta aici.

• Downvote 3

Posted

Editată de voi ? Din ce văd tot elemente din temele lui alexandru folosiţi:)), în fine:)).

Despre forum? Fondator Aka Mr. KENZOR ce-l mai mare hacker de pe pământ, buricul pământului, expert ipb.

Nu-i dau 2 luni, ambi fondatori aveţi o reputaţie destul de frumoasă.

• Upvote 3
Posted

Ce sugestii poți avea când ai luat ceva gratuit și ai pus pe un domeniu? Nici măcar copyright-ul către IPS nu există. Acesta este nivelul și atunci nu te aștepta să ai un forum cu activitate dacă cei care au deschis acest forum nu pot mai mult de atât. La nivel intelectual, vorbesc.

Numai bine.

• Upvote 2

Battle Arena - https://forum.battlearena.ro

Posted

Te certai cu mine acum ceva timp, că ești expert și nu știu ce...știu sigur că o să se închidă foarte repede, și atunci o să-ți dau peste bot cu vorbele tale. 

Cât despre comunitate....

• Logo-ul este foarte urât și nu se îmbină cu (virgulă) culorile temei.
  • Nu prea înțeleg ce legătură are bg-ul cu gaming-ul...părerea mea e că trebuie schimbat.
  • Font-ul e urât rău, ar fi mai frumos cel default.
  • Ăsta este foarte prost structurat, iconițele nu sunt centrate și nu au un efect plăcut la hover.
  • Aici ar trebui adăugat un maintitle pentru un efect vizibil mai plăcut.
  • Foarte prost efectul de hover aici.

a lot of bla bla bla...

Posted
2 hours ago, Needless said:

Editată de voi ? Din ce văd tot elemente din temele lui alexandru folosiţi:)), în fine:)).

Despre forum? Fondator Aka Mr. KENZOR ce-l mai mare hacker de pe pământ, buricul pământului, expert ipb.

Nu-i dau 2 luni, ambi fondatori aveţi o reputaţie destul de frumoasă.

Este editată și unde sunt elemente din temele lui alexandru?

În fine =)) cum spui sunt eu hacker asta e.

Tu vorbești de reputație o ai mai bogată ca a mea expertule vezi dacă ai pus bine codul de css just kidding.

2 hours ago, grande_ecks said:

Ce sugestii poți avea când ai luat ceva gratuit și ai pus pe un domeniu? Nici măcar copyright-ul către IPS nu există. Acesta este nivelul și atunci nu te aștepta să ai un forum cu activitate dacă cei care au deschis acest forum nu pot mai mult de atât. La nivel intelectual, vorbesc.

Numai bine.

Activitate o să fie mai întâi să terminăm ce este de făcut iar copyright la ips nu are nici un rost nu ajută cu nimic doar încurcă oamenii știu prea bine ce e ăla ipb doar unii ca tine poate nu ar ști.

Degeaba îmi spui mie de intelectual când tu ești cu toți mare ceartă dacă vrei să faci aici ceartă n-ai decât.

1 hour ago, Alexandru C. said:

Te certai cu mine acum ceva timp, că ești expert și nu știu ce...știu sigur că o să se închidă foarte repede, și atunci o să-ți dau peste bot cu vorbele tale. 

Cât despre comunitate....

• Logo-ul este foarte urât și nu se îmbină cu (virgulă) culorile temei.
  • Nu prea înțeleg ce legătură are bg-ul cu gaming-ul...părerea mea e că trebuie schimbat.
  • Font-ul e urât rău, ar fi mai frumos cel default.
  • Ăsta este foarte prost structurat, iconițele nu sunt centrate și nu au un efect plăcut la hover.
  • Aici ar trebui adăugat un maintitle pentru un efect vizibil mai plăcut.
  • Foarte prost efectul de hover aici.

Păi nu știu nu sunt expert dar nici nu abuzez de grad ca tine pe unde apuc știi prea bine.

Iar design-ul nu poate fi pe placul tuturor asta poate nu știai.

• Downvote 1
Posted
4 minutes ago, Marian C. said:

Păi nu știu nu sunt expert dar nici nu abuzez de grad ca tine pe unde apuc știi prea bine.

Iar design-ul nu poate fi pe placul tuturor asta poate nu știai.

Mi-ai dat maximă la asta...

Trebuie să fie pe placu tău ?

a lot of bla bla bla...

Posted
Just now, Alexandru C. said:

Mi-ai dat maximă la asta...

Trebuie să fie pe placu tău ?

Nu, dar să fie la majoritatea doar ție nu îți place în rest la ceilalți le place deci clar că nu modific pentru tine ceva mai ales că nici nu te doare capul de forum.

• Downvote 2
Posted

Sincer să fiu, creațiile făcute de „phasefx” sunt majoritatea copiate. Deci, pentru oricine ar vrea să comande alte teme de la el (dacă il plătiți pentru așa ceva, atunci sunteți duși pe Marte), nu recomand. Nimic original.

• Meniul din dreapta copiat. Gen ăla care a fost pe BLAZED, PYREX; temele făcute de Shady (foarte original i think so...)
  • In sidebar, foarte urât aspectul, mă refer la combinația cu iconițe și mărime - lățime. 
  • In sidebar, block-ul de „Status Update”, copiat.
  • In footer, la statistici, ce rost are să ii mai bagi bg-color dacă abia se poate vedea culoarea respectivă? Scoateți-o...
  • In topicView, unele părți s-au văzut deja prin alte teme - și alea cel mai probabil copiate...; butoanele de mention și send message nu sunt nici puse bine. 

„Created by Phasefx (...)” - jalnic. Pui numele tău pe munca altora. Foarte original, ce să zic. O să aveți aceiași soartă ca comunitatea widers.

• Upvote 1
  • Moderators
Posted

Topic inchis si banat o saptmana sa se linisteasca. Nu credca avem nevoie de asemenea persoane pe comunitate. Daca te supara un feedback despre ceva ce-a ce tu ceri, atunci mai bine nu cere parerea lu altii daca nu te poti abtine de acel limbaj.

Next ban permanent, am spus totusi sa nu dau primu meu ban oficial.

• Upvote 4

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• gadeas locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.