Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
9 hours ago, Alex6ndru said:

Data viitoare să nu mai ai încredere în moldoveni proști cu 2 clase. :D

<3 Eu zic ca regreta =))

Edited by gadeas
Imagine stearsa, contine date personale.
  • Moderators
Posted
5 hours ago, Alexandru C. said:

@Seso Eu zic să termini cu tâmpeniile, mai ales alea din cmd, nu duc la nimic bun.

Doar la banhammer_by_technck_sheip.gif

Eu zic sa ne linistim, sa fim seriosi, cu 5€ nu cumperi nici un bax de Cola la 2L, host bun pe o luna, domeniu .com pe un an sau multe altele, nu credca te faceai bogat. Pe viitor va trebuii sa fii mai atent, mai multe detalii le ai in PM.

Editate toate datele personale fiindca nu e frumos ce-a ce ai facut aici.

• Upvote 1

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted
12 hours ago, gadeas said:

Doar la banhammer_by_technck_sheip.gif

Eu zic sa ne linistim, sa fim seriosi, cu 5€ nu cumperi nici un bax de Cola la 2L, host bun pe o luna, domeniu .com pe un an sau multe altele, nu credca te faceai bogat. Pe viitor va trebuii sa fii mai atent, mai multe detalii le ai in PM.

Editate toate datele personale fiindca nu e frumos ce-a ce ai facut aici.

Tocmai, acest Gregory preferă să fure decât să dea 2 Happy Meal-uri la McDonald's. :) 

Furtul se pedepsește, nu?

• Downvote 1
  • gaby changed the title to Temă IPB green gaming FREE
  • 2 weeks later...
Posted

Ce pot spune, tema arata bine, multumim ca ai postat-o, insa cred ca trebuia sa fie intr-o sectiune de resurse pentru IPB 4, nu la review-uri, odata ce nu vrei pareri pentru ea.

Posted
On 4/11/2017 at 7:24 PM, HazZaRD said:

Ce pot spune, tema arata bine, multumim ca ai postat-o, insa cred ca trebuia sa fie intr-o sectiune de resurse pentru IPB 4, nu la review-uri, odata ce nu vrei pareri pentru ea.

Tema este pentru ipb 3.4.X

Poți muta tema la resurse (dacă dorești).

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.