+robotboy Posted March 28, 2017 Report Posted March 28, 2017 Salut, am o problema cu in iPhone 5. Nu se aude niciun sunet, ca si cum at fi dat pe silentios, iar cand folosesc butonul lateral responsabil de modul sunet/silentios, imi este afisata pictograma cu difuzorul si volumul tonului de apel, dar in loc sa scrie Suna scrie Sonerie - Casti. Desigur, iPhone-ul nu are conectate niciun fel de casti. Exista vreo setare in acest sens? Ma poate ajuta cineva sa rezolv aceasta problema sau trebuie dus intr-un service? Multumesc! Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova? Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.
CorinA Posted March 28, 2017 Report Posted March 28, 2017 Este o problema comuna, care apare de multe ori din cauza folosirii altor casti decat cele originale. Incearca sa introduci si apoi sa scoti mufa castilor in jack-ul telefonului de mai multe ori 3-4-5 ori. Poti incerca acelasi lucru si cu cablul de date. Daca problema persista incearca sa cureti jack-ul cat si locasul pentru mufa de incarcare (sufla in ele) si repeta procedura. Daca nu merge, incearca sa dai si un restart sau reset/hard reset telefonului. Daca tot nu merge, e posibil sa fie defect mechanic si in acest caz mergi la in service (de preferat iStyle).
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now