Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut! De ceva vreme am o problemă cu internetul. Folosesc wireless-ul (router UPC) de pe un laptop. Chiar prima dată când l-am conectat, viteza a fost mare și nu am avut nicio problemă. După aprox. o lună au început probleme și anume: Anumite pagini web mi se încărcau foarte greu, anumite jocuri cu internet imi mergeau greu ș.a. Viteza nu crește peste 100 mb/s chiar dacă o am la 150 mb/s dacă stau în camera alăturată unde am router-ul. Nu înțeleg de ce mi-a scăzut viteza în halul ăsta așa dintr-o dată. Să fie oare problema de la windows ? Mi-a expirat windows-ul și îmi cere să-l activez, oare de aceea să îmi meargă laptop-ul așa greu ? De plin nu e plin, am doar strictul necesar, iar memorie am. Viruși nu are că l-am curățat. 

Vă mulțumesc și aștept să mă lămuriți, dar cred că o să refac windows-ul. Sper ca problema să fie de acolo.

Posted

Din pacate este destul de greu sa identificam problema din detaliile pe care le-ai oferit. Poate fi de la sistemul de operare (fisiere corupte, malware). Poate fi de la Internet (probleme ale provider-ului), poate fi de la router, etc.

• Upvote 1

4Qn7oKL.gif cjZhNAh.gifsykL3n4.gif

Posted
25 minutes ago, CorinA said:

Din pacate este destul de greu sa identificam problema din detaliile pe care le-ai oferit. Poate fi de la sistemul de operare (fisiere corupte, malware). Poate fi de la Internet (probleme ale provider-ului), poate fi de la router, etc.

Oare să fie și de la driver-ul de la internet ?

• gaby changed the title to Problemă viteza Internet UPC?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.