Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut , la prieteni si dusmani .

am deschis forumul la artweber am lucrat la el cam 2 luni , nu-i gata complect dar este functionabil.

https://forum.artweber.biz

Edited by Gregory
  • Downvote 4

[ Proecte ART ]
www.artweber.ro - Resurse de care are nevoie un designer si nu numai.

www.artimg.biz - Free upload images.

• Moderators
Posted

Trebuia sa-mi trimiti mie PM sau lu alt membru din staff sa deschidem topic-ul vechi.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted
2 hours ago, gadeas said:

Trebuia sa-mi trimiti mie PM sau lu alt membru din staff sa deschidem topic-ul vechi.

mam gîndit la asta, dar  doresc doar la forum pareri.

• Downvote 3

[ Proecte ART ]
www.artweber.ro - Resurse de care are nevoie un designer si nu numai.

www.artimg.biz - Free upload images.

Posted

Mie unul, nu imi place design-ul. Văzând că suntem in 2017, mă așteptam la mai mult. Zici că-s site-urile alea de prin 2008-2010: urâte. La voi incă se folosesc iconițe gen poză când ai putea să folosești Font Awesome sau Material Design Icons. 

Posted

Salutare!
Din cate observ forumul vostru seamana foarte binecu forumul de suport al celor de la forumgratuit (asta cu multa vreme in urma). In mare aveti aceleasi chestii si aceeasi interfata pe care le aveau ei acum ceva timp.
Imi place ca pastrati un favicon personalizat, insa logo-ul parca nu prea se potriveste. Puteati fi mai creativi.
Forumul mi se pare cam "sarac".
Nu inteleg de ce in topicuri pe mailtitle scrie titlurile in rusa.
Userinfopanel-ul arata foarte ciudat in dreapta avatarului, tinand cont ca avatarele difera ca si dimensiuni intre ele la voi pe forum, iar aceasta poceste putin interfata topicului.
Arata cam ciudat sa iti pui ca membertitle Profesor :). Eventual lasai doar textul, fara emoticon, tinand cont ca acesta nu apare pe forum.
In mare, arata bine, insa mai trebuie facute mici modificari de finete pentru a fi aproape perfect.
Interesanta ideea de a reveii la o interfata mai veche, care era folosita in trecut.

• 4 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.