+Gregory Posted April 11, 2017 Report Posted April 11, 2017 (edited) Salut , la prieteni si dusmani . am deschis forumul la artweber am lucrat la el cam 2 luni , nu-i gata complect dar este functionabil.https://forum.artweber.biz Edited April 11, 2017 by Gregory 4 [ Proecte ART ] www.artweber.ro - Resurse de care are nevoie un designer si nu numai. www.artimg.biz - Free upload images.
Moderators gadeas Posted April 11, 2017 Moderators Report Posted April 11, 2017 Trebuia sa-mi trimiti mie PM sau lu alt membru din staff sa deschidem topic-ul vechi. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
+Gregory Posted April 11, 2017 Author Report Posted April 11, 2017 2 hours ago, gadeas said: Trebuia sa-mi trimiti mie PM sau lu alt membru din staff sa deschidem topic-ul vechi. mam gîndit la asta, dar doresc doar la forum pareri. 3 [ Proecte ART ] www.artweber.ro - Resurse de care are nevoie un designer si nu numai. www.artimg.biz - Free upload images.
DeNyS. Posted April 12, 2017 Report Posted April 12, 2017 Mie unul, nu imi place design-ul. Văzând că suntem in 2017, mă așteptam la mai mult. Zici că-s site-urile alea de prin 2008-2010: urâte. La voi incă se folosesc iconițe gen poză când ai putea să folosești Font Awesome sau Material Design Icons.
+HazZaRD Posted April 18, 2017 Report Posted April 18, 2017 Salutare! Din cate observ forumul vostru seamana foarte binecu forumul de suport al celor de la forumgratuit (asta cu multa vreme in urma). In mare aveti aceleasi chestii si aceeasi interfata pe care le aveau ei acum ceva timp. Imi place ca pastrati un favicon personalizat, insa logo-ul parca nu prea se potriveste. Puteati fi mai creativi. Forumul mi se pare cam "sarac". Nu inteleg de ce in topicuri pe mailtitle scrie titlurile in rusa. Userinfopanel-ul arata foarte ciudat in dreapta avatarului, tinand cont ca avatarele difera ca si dimensiuni intre ele la voi pe forum, iar aceasta poceste putin interfata topicului. Arata cam ciudat sa iti pui ca membertitle Profesor . Eventual lasai doar textul, fara emoticon, tinand cont ca acesta nu apare pe forum. In mare, arata bine, insa mai trebuie facute mici modificari de finete pentru a fi aproape perfect. Interesanta ideea de a reveii la o interfata mai veche, care era folosita in trecut.
+Gregory Posted September 14, 2017 Author Report Posted September 14, 2017 update [ Proecte ART ] www.artweber.ro - Resurse de care are nevoie un designer si nu numai. www.artimg.biz - Free upload images.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now