Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hey ! Salut, cum spune in titlu. 

Am forum ipb, si vreau sa nu mai poata posta guestii in loc de butonul "Start a new topic" sa le arate "Please log to start new topic"

Imi cer scuze, sunt nou pe acest site si nu stiu unde trebuia postat acest topic

Multunesc ! 

Posted

Pe lângă asta, știu că există o setare care te lasă să vezi forumul doar dacă ai cont.  Nu știu exact acum unde se află, nu am un AdminCP la îndemână.

• Upvote 2
Posted
  On 4/19/2017 at 4:43 PM, AndrewDesigns said:

Pe lângă asta, știu că există o setare care te lasă să vezi forumul doar dacă ai cont.  Nu știu exact acum unde se află, nu am un AdminCP la îndemână.

Expand  

Totul poti seta din permisiuni la categorii, poti seta ca vizitatorilor sa nu le apara nici o categorie iar membrilor pe toate.

• Upvote 1
Posted

salut. 

ca sa nu iti mai posteze cei de la vizitatori faci urmatoarele 

ACP>Forums>in stinga ai un creion si o sageata dai pe acea sageata>Permissions...>si la Guest Forum Set lasi bifate doar Show Forum si Read Topics

csfd3f6.pngpZwqgzB.pngjuT61fn.png

• Upvote 1

http://pctroubleshooting.ro/

Locul unde gasesti tot ce ai nevoie. Toti diferiti dar uniti

Posted (edited)

Tot nu merge. 

Incercati sa intrati pe forum sa vedeti. 

Nu am precizat ca am invision power board 3.4.6 nulled

Edited by gadeas
Sters linku, contine prea multa reclama si posibil alte chestii
Posted

daca nu e de la permisii mergi la 

Members>Member Groups>Manage Member Groups>dai pe grupul Guests>dai la tabul Forum>Can view other members topics? dai pe yes/Can view online user lists dai pe yes/ in rest la toate lasi pe no

daca tot nu merge lasa in PM cu orice text daca vrei sa te ajut in rezolvarea problemei

• Upvote 1

Posted

On 4/20/2017 at 12:06 AM, Ioan12 said:

Nu stiu ce are... 

Nu pot sa rezolv

Faceti va un cont si lasatimi nuck ul sa va dau acp si vedeti dvs care e problema

Expand  

nu da acp la orine iti poate strica/sterge/baga deface la forum si pa cu el. o sa imi fac eu cont acum cu acest nume si astept sa te ajut

• Moderators
Posted

Nu stiu cum rezolvi problema, dar nu mai posta linku spre site-ul ala, contine prea multa reclama si majoritatea cu chestii nesimtite.

Ar trebuii sa mearga fara probleme solutiile oferite mai sus, daca nu merg, atunci dezactiveaza toate hook-urile si aplicatiile si incearca dupa. Daca nici asa, verifica pe tema default de la IPB.

Tin sa cred totusi ca acest topic a fost doar pentru a posta linkurile de mai sus pentru reclama care contin si nu pentru o problema. Linku acela + /forum la capat nici nu mergea in primu rand si pe pagina principala era un index.

• Upvote 1

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.